Önerim yok fakat şu ayrıntıya kesinlikle dikkat etmeni öneririm.bizde bilmden lenovo ideapad almıştım ve tümleşik ram çıktı anakarta lehimli ramler yükseltme yapamıyorsun yani kısacası.ona dikkat ederek al.Eğer zorlarsam 9000 tl bütçem var kodlama ve robot için laptop arıyorum kafamda lenovo ideapad slim 3 var
Peki iş görüyomuÖnerim yok fakat şu ayrıntıya kesinlikle dikkat etmeni öneririm.bizde bilmden lenovo ideapad almıştım ve tümleşik ram çıktı anakarta lehimli ramler yükseltme yapamıyorsun yani kısacası.ona dikkat ederek al.
Buydu aldığımız
![]()
LENOVO IdeaPad 5 Intel Core i3 1115G4 4 GB 256 GB SSD Windows 11 Home 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar - Fiyatı, Yorumları
LENOVO IdeaPad 5 Intel Core i3 1115G4 4 GB 256 GB SSD Windows 11 Home 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ikinci elde 1050/1050 ti/1650 li bir asus kovala derim fiziksel durumu saglam olanEğer zorlarsam 9000 tl bütçem var kodlama ve robot için laptop arıyorum kafamda lenovo ideapad slim 3 var
Eğer elimde olsaydı bende ikinci el almak isterdim ama dediğim gibi kendimce sebeplerim var benim amacım aslında bu 4gb ye 128gb ki laptop benim için iyi mi? onu anlamaya çalışıyorum daha çok yazılım için kullanıcam liseye bu sene başladım oyun falan yapma gibi bi amacım yok yani he bide arada sırada roblox9k ya celeron olmayan bir islemci bulmaniz mumkun mu bilmiyorum acikcasi ama harici ekran karti olmasa bile ikinci elde 10/11. nesil islemcili veya daha kaliteli markalarin 7-8.nesil islemcili cihazlarini bulabiliyorsunuz
İstersen sana direk link atabilirim9k ya celeron olmayan bir islemci bulmaniz mumkun mu bilmiyorum acikcasi ama harici ekran karti olmasa bile ikinci elde 10/11. nesil islemcili veya daha kaliteli markalarin 7-8.nesil islemcili cihazlarini bulabiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
suan baktim ve piyasada 10bin liradan asagi sifir laptop bulamadim ve celeronlu cihazlar zaten bunlarda.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82xb009gtx-pm-HBC00008O183I buyur9k ya celeron olmayan bir islemci bulmaniz mumkun mu bilmiyorum acikcasi ama harici ekran karti olmasa bile ikinci elde 10/11. nesil islemcili veya daha kaliteli markalarin 7-8.nesil islemcili cihazlarini bulabiliyorsunuz
suan baktim ve piyasada 10bin liradan asagi sifir laptop bulamadim ve celeronlu cihazlar zaten bunlarda.
İki emekli ile yaşıyorum ananem ve dedem ve bilişim okumaya başladığım için laptop istiyorum yılbaşından sonra almamız muhtemel kredi kartından alcaz eğer alırsak ve taksit 1000 i geçmesin istiyoruz 12 aylık taksittemaalesef kimseye 4gb ram 128gb depolamali celeron islemcili bir cihaz oneremem hic bir kullanim alani icin uygun degil sana sunu temin edebilirim suan buraya yazdigin cihaz emin ol o laptoplardan daha iyidir. Nerede yasiyorsun ailenin maddi durumu yeterli mi degil laptop almak icin. Kredi kartlarindan mi odeyecekler kendince sebeplerini ozelden biraz acarsan yardimci olmaya calismak isterim
Ubuntu kurcam ve para biriktirmem çok zor sabırsızım çünkü ve zaten bu yıl almak istiyorumTelefonların bile 8 GB RAMe sahip olduğu bu zamanda 4 GB RAMli notebook almak çok kötü bir seçenek olur. Zaten Windows gibi bir işletim sistemi RAMin neredeyse hepsini kullanacaktır. Sana kalacak miktar çok azalacaktır. Ayrıca işlemci de çok iyi bir performans vermeyecektir. Biriktirebiliyorsan biraz daha para biriktir ve bütçene göre daha iyi bir notebook bak.
Dostum çok teşekkür ederim evet olur dedi ananem
ne guzel haber hocamUbuntu kurcam ve para biriktirmem çok zor sabırsızım çünkü ve zaten bu yıl almak istiyorum
Dostum çok teşekkür ederim evet olur dedi ananem