serzansalvo
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
12k bütçem var sistem önerir misiniz?
galiba yapay zekaya yazdırdınız ekran kartını göremedim yok galibaTabii ki, sana 12 bin TL bütçeyle güzel bir sistem önerisi yapabilirim. Ancak, bu öneriyi yaparken güncel fiyatları kontrol etmeni de öneririm, çünkü fiyatlar hızlı bir şekilde değişebiliyor. İşte sana önerim: 1. **İşlemci:** AMD Ryzen 5 5600X ya da Intel Core i5-12400F - Bu işlemciler, oyun ve genel kullanım için gayet yeterli performans sunar. 2. **Anakart:** B550 çipsetli bir anakart (AMD) ya da B660 çipsetli bir anakart (Intel) - Gelecekte yükseltme yapmayı düşünüy
İkinci ellere bak sahibinden.com dan adresine göre rtx 1000-2000-3000 serileri olabilir.İşlemci olarak ryzen 5 5000 serisi ram olarakda 16 gb12k bütçem var sistem önerir misiniz?
aynen test ediyordumgaliba yapay zekaya yazdırdınız ekran kartını göremedim yok galiba
Selamünaleyküm kardeşim.12k bütçem var sistem önerir misiniz?
baktım hocam birde foruma yazayım dedimİkinci ellere bak sahibinden.com dan adresine göre rtx 1000-2000-3000 serileri olabilir.İşlemci olarak ryzen 5 5000 serisi ram olarakda 16 gb
sayfaya bakacagım hocam teşşekürlerSelamünaleyküm kardeşim.
bu attığım sistemi direkt alabilirsin bu fiyat bandında en yüksek performansı verebilecek sistemlerden biri. Adam yanında monitör+klavye+mouse de veriyor
Tabi sahibinden gibi 2.el yerlerden almak da var ama orada da güven ve sağlamlık sıkıntısı var eğer istanbuldaysan adamın dükkanı bahçelievlerde git bi konuş belki indirimde yapar sistemin bu fiyat için ekran kartı ve işlemciside iyi full paket