🔥İndirim F/P Mekanik MageGee Klavye İndirimleri

Hocam o fiyata bedava bedava. Bende çok beğendim valla
Güzel güzel hocam tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim. Fiyatına göre gerçekten belkide en iyi seçeneklerden biri olabilir sesi yazmaya teşvik ediyor. Ama rgbler biraz zayıf kalıyor onlar da keycapslerin ışığı geçirmemesinden dolayı herhalde.

Güzel güzel hocam tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim. Fiyatına göre gerçekten belkide en iyi seçeneklerden biri olabilir sesi yazmaya teşvik ediyor. Ama rgbler biraz zayıf kalıyor onlar da keycapslerin ışığı geçirmemesinden dolayı herhalde.
Olabilir hocam ya, sonuçta lazer kesim. O kadarı normal

Gelenler fotoğraf atabillir mi arkadaşlar bizde almayı düşünüyoruz

İhtiyacı olanlara indirimler hala devam ediyor. Bu fiyata bir daha gelmez kaçırmayın!!!!

Sizce normal fiyatı nedir bu klavyenin
Hocam global fiyatını araştırmadım ancak şunu iyi biliyorum, bu marka sağlamlığı ve kalitesi ile ünlü bir marka. Amazon Amerika pazaryerinin listelerde en çok satan modellerini TR'ye getirmişler.

Ürünler tahiminimce lansman fiyatında ve lansmanı bitince fiyatları artacak. Çünkü marka yeni olduğu için tanıtım fiyatı yapmaları gerekiyordu. SKY 81 modelini aldım ve inceledim. 2.5K hakediyor diyebilirim

Selamlar herkese, indirimleri hala devam ediyor kaçırmayın bu fiyatlara

Arkadaşlar MageGee SKY81 modelini denemek için almıştım hoşuma gitti ama ihtiyaç fazlası zaten buna benzer klavyem var forumdaki arkadaşlara eğer almak isteyen varsa indirimli şekilde vericem ihtiyacı olan yazabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda yasak mı bilmiyorum ama başkasına gidiceğine burdan bir arkadaşa gitsin daha iyi olur diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,132
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri