Yardım Miniıtx sistem yapayım diyorum anakart lazım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,789
dostlar sistemi küçültsem diyorum da nasıl sizce gereksiz fantazi mi olur merakımda var
GÜNCEL SİSTEM ŞU;
DeepCool LE360-V2 360mm↪Ryzen 5 7600☣Msi Pro B650s Wifi☣Xpg Lancer 6000mhz Cl30 32Gb ☣Msi Spatium M480 PRO 2Tb☣Kioxia Exceria G2 1Tb☣MSİ Rx6800 Gaming Z Trıo 16G ☣Fsp Hydro Gpro 750W☣Msi Mag Forge 320R☣

Daha fazla para harcayıp hiç bir performans farkı olmayacak sistem için para harcamak istiyor musunuz? Anakart satılacak, kasa durumuna göre sff psu almanız gerekebilecek, işlemci soğutucunuz ve kasanızı da satmanız gerekecek.

Daha fazla para harcayıp hiç bir performans farkı olmayacak sistem için para harcamak istiyor musunuz? Anakart satılacak, kasa durumuna göre sff psu almanız gerekebilecek, işlemci soğutucunuz ve kasanızı da satmanız gerekecek.
ekstra olarak peki tv için i5 3 4. nesil bir şeyler toplasam nasıl olur ssf psu gerektirmeyen yine küçük kasalar var hemde pc olarak kullanabileceğim ?

ekstra olarak peki tv için i5 3 4. nesil bir şeyler toplasam nasıl olur ssf psu gerektirmeyen yine küçük kasalar var hemde pc olarak kullanabileceğim ?
Onların yapacakları şeyleri android kutuları da yapıyor aslında. Sizin televizyonda neler yapmak istiyorsunuz ki?

Onların yapacakları şeyleri android kutuları da yapıyor aslında. Sizin televizyonda neler yapmak istiyorsunuz ki?
yav anla artık ben bunu yapmak istiyorum ilişkide isteği anlaşılmayan taraf gibi oldum ya xd hem bir merak var lazım olduğunda sırtlayıp götüreceğim bir pc olsun diye düşünüyorum hemde tv de de kullanayım ufak tefek gtav mc oynayayım istiyorum

yav anla artık ben bunu yapmak istiyorum ilişkide isteği anlaşılmayan taraf gibi oldum ya xd hem bir merak var lazım olduğunda sırtlayıp götüreceğim bir pc olsun diye düşünüyorum hemde tv de de kullanayım ufak tefek gtav mc oynayayım istiyorum
Para harcamaya hazırsanız dediğim bileşenleri satıp yenilerini almaya başlayın o zaman. İstediğiniz zaman istediğiniz yere kasayı götürüp kullanırsınız. Bu işi keyif için yaptığınız belli, oyun da oynayacaksınız madem hiç eski sistemlere bulaşmadan mevcut sisteminizi güncelleyin. Alt fotoğraftaki gibi bir sistem herkesin hayali olabilir. :)

WhatsApp Görsel 2025-10-24 saat 22.21.32_1f0d4d87.webp

Geri