Şimdi bana hak veriyor musunuz?

Reaksiyon skoru
71
21 ekim tarihinde yapay zeka hakkında konu açmıştım, durum tahmin ettiğimden çok daha değişik hale büründü bırakın Yapay zekayı ev işlerine yardım eden, fabrikada çalışan insansı robotlar üretmeye başlandı hatta ev işlerine yardım eden neo robot 2026 yılında 20 bin dolara satışa çıkacak her yerde. Şimdi yapay zekayı ne amaçlarla kullanılacaklarını öğrendiniz mi. Yapay zeka robotlar yakında başımıza ciddi işler açacak iyi niyetli görünebilirler şimdilik ama ileride durum vahim olacak bence
1000035002.webp

Sonumuz ne olacak acaba yapay zeka eğer iyi yönde ilerlerse cyberpunk gibi yaşayacaksak çok lafım yok o tarz temalı oyunları sevmiyorum muhtemelen sevmeyeceğimde ama işler kötüye giderse o zaman yolumuz dışkı yolu

Vallahi tek bir tuşla robotlara korkunç komutlar verebilirler mümkün Böyle bir şey

Internet, pc, akıllı telefonlar çıkmadan önceki durakta 20 yıllık mesafe vardı 20 yıl sonra aniden teknoloji gelişti şuan aynı şeyi yaşıyoruz çok kısa sürede her şey değişecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Robotları kötü niyetle kodlarlarsa bir gün çok kötü şeyler olacak benden demesi inşallah öyle olmaz diyeceğimde insanlar rahat durmaz ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve filmlerde izlediğimiz şeylerde gerçek oluyor. Bundan sonra uzaylılar dünyayı istila etmez demeyeceğim olabilir bu olduysa daha ne mantıksız şeyler olur bir bilseniz.

Savaşlarda felan bu robotlar çok işlerine gelecek benden demesi.

Son düzenleme:
İnsanların işini kaybetmesi gibi daha sansasyonel gerçekler ortadayken küreselcilere kadar gitmeye gerek yok.

21 ekim tarihinde yapay zeka hakkında konu açmıştım, durum tahmin ettiğimden çok daha değişik hale büründü bırakın Yapay zekayı ev işlerine yardım eden, fabrikada çalışan insansı robotlar üretmeye başlandı hatta ev işlerine yardım eden neo robot 2026 yılında 20 bin dolara satışa çıkacak her yerde. Şimdi yapay zekayı ne amaçlarla kullanılacaklarını öğrendiniz mi. Yapay zeka robotlar yakında başımıza ciddi işler açacak iyi niyetli görünebilirler şimdilik ama ileride durum vahim olacak bence
Alıntıyı görüntüle
Yapayı Reisi ittifaki

Fazla film izliyorsunuz. Şu anda tehlike arz edecek bir şey yok. Şu anda sadece basit işleri yapabiliyorlar. Onlara göre bant üretilirse fabrikada da çalışabilirler tabi, bundan sıkıntı yok. Ama dahası için çok uzun süre var.

İşte her yönden değerlendirmek lazım oda olacak uzun vadede insanoğlu çok zarar görür bu işten

Kardo bunun üretimi, seri üretimi garantisi cartı curtu zartu zurtu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri