Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Benim de o şekildeydi bugün 3.gun sabah arama yapmıştım öğleden sonra kod smsi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Cyllee hocam 1 perdigital hesabında 1 kod mu kullanabiliyoruz 2.kod için yeni bır hesap mi lazım yoksa 1 hesaba birden fazla kod girebilir miyiz
evet 1 hesaptan 1 kod girilebiliyor saadece

25kod aldım yalnız şöyle bi sıkıntı var;
Her perdigital hesabı yeni olmalı
Numara doğrulamadan kod kullandırtmıyor(yandex için kullandığım numaralardan doğruladım)
15tl eklerken aynı kart-aynı ibandan günde 1kere ödeme alıyor yani her keyi alırken farklı kart iban kullandım.
Şuan kart ve iban bitti kalan kodları bekliyorum girmeyi :D

Numara doğrulamadan kod kullandırtmıyor(yandex için kullandığım numaralardan doğruladım)
15tl eklerken aynı kart-aynı ibandan günde 1kere ödeme alıyor yani her keyi alırken farklı kart iban kullandım.
Yani 125 dolar mı alacaksınız 😃

Ben numaramı girdim ama daha önce katıldığınız için katılamazsınız dedi de ben birşeye katılmadım ki

Yani 125 dolar mı alacaksınız 😃

Ben numaramı girdim ama daha önce katıldığınız için katılamazsınız dedi de ben birşeye katılmadım ki
Bugün 60usd kısmı yükledim :D Daha gelcek 7-8kod var. Steami yutacagım

Valla turnayı gözünden vurdunuz yukarıda dediğim sorunun çözümünü biliyor musunuz acaba bende zaten bu kampanyaya katıldınız diyor
Daha önce başka yandex kampanyasına katılmışsındır 1numarayla bir kere katılabiliyorsun. Eğer telefondan başka no ile girceksen ekstra olarak clone uygulamaları indirip hesap açmadan yapıyorsun. Clone master uygulamasında 15+ yandex kampanyası yaptım

Daha önce başka yandex kampanyasına katılmışsındır 1numarayla bir kere katılabiliyorsun. Eğer telefondan başka no ile girceksen ekstra olarak clone uygulamaları indirip hesap açmadan yapıyorsun. Clone master uygulamasında 15+ yandex kampanyası yaptım
Hocam arada burada açılan oluyordu onun için numarami girmişimdir ama ödül falan da almadım. Hocam son dediklerinizi anlamadım nasıl yani clone uygulamalarını biliyorum da ne yapmamız lazım benim şimdi numara gg mı oldu

Hocam arada burada açılan oluyordu onun için numarami girmişimdir ama ödül falan da almadım. Hocam son dediklerinizi anlamadım nasıl yani clone uygulamalarını biliyorum da ne yapmamız lazım benim şimdi numara gg mı oldu
Evet muhtemelen o numara gg oldu 1kere girip kampanyayı tamamlamadığında hakkı rahmetine kavuşuyo o tel no :D

bugün 3.gün bana gelen giden bişey yok hiç bişey gelmedi. gün sayacıda yok nasıl alcam kodumu

1763220741694.webp

Steam cüzdan kodu ciftligim >.< 17-18tane clone var yarısından fazlasından kod geldi :D

Kanka az olmuş ya jsjejdk

Tel no işi sıkıntı onu nasıl hallediyosun ki
Çevrem var, forumlarda gruplarda falan birikmişliklerimiz var :D
Banka veya uygulama ref kampanyalarında da böyle +20-30ref başlıyorum :D

Kanka az olmuş ya jsjejdk
Arc raiders-tarkov aldım steame 35usd kaldı bi 50-60usd daha lazım battlepassler için :D

Geri