- Konu Sahibi Konu Sahibi
önerebileceğiniz ram varmı 32gbToplama sistem olacak ise parçaların çok iyi çok akıllıca seçilmesi lazım zira ram fiyatları 32gb tek başına 10 bin küsur tl fiyatlarına geldiğini görüyoruz
önerebileceğiniz ram varmı 32gbToplama sistem olacak ise parçaların çok iyi çok akıllıca seçilmesi lazım zira ram fiyatları 32gb tek başına 10 bin küsur tl fiyatlarına geldiğini görüyoruz
Ram değil genel olarak bence hazır sistemlere bakabilirizönerebileceğiniz ram varmı 32gb
sizin de önerebileceğiniz hazır sistem varmı hocamRam değil genel olarak bence hazır sistemlere bakabiliriz
Bakarız knkasizin de önerebileceğiniz hazır sistem varmı hocam
tamamdır hocam çok teşekkürlerBakarız knka
kanka ben de bu bütçelerdeyim bakarsan çok makbule geçer harbidenBakarız knka
Bakarız tabi knka şuan bir arkadaşıma 120 bin TL lik sistem topluyorum o bitsin size de bakıcamkanka ben de bu bütçelerdeyim bakarsan çok makbule geçer harbiden
siz hangi ekran kartı düşünüyorsunuzkanka ben de bu bütçelerdeyim bakarsan çok makbule geçer harbiden
kanka bana kalırsa en mantıklısı 9070xt ama şuanlık 5070ti düşünüyorumsiz hangi ekran kartı düşünüyorsunuz
9070xt de 5070 ti da fark etmez kanka sistemin avantajlarına göre değişir benim bu aradaBakarız tabi knka şuan bir arkadaşıma 120 bin TL lik sistem topluyorum o bitsin size de bakıcam
Bu tarz işlemci ve ekran kartı için hangi anakartı seçeceksiniz acaba ?Hocam hazır sistemler için bi şey diyemem lakin işlemci önceliğiniz kesinlikle 9800x3D olsun mükemmel bir işlemci ilk sırada yer alıyor oyun için.
9950X3D işlemcisini almak istersen de oyun+iş için alabilirsin yoksa bir yararı yok.
Ekran kartında'da önerim 9070XT veya RTX 5070Ti olur ikiside aynı performansları sergilemektedir.
hazır sistemlerin %90 ı prime 650Bu tarz işlemci ve ekran kartı için hangi anakartı seçeceksiniz acaba ?
sistemi topladınız mı ona göre öneri yapayımMerhabalar hem yayın hem oyun için bir bilgisayar almak istiyorum bilgili arkadaşlardan öneri veya tavsiyelerini almak istiyorum.
7800x3d + 5070ti. bende yeni topladım imza kısmında var sistemim özelden yazarsan parça tavsiyesi verebilirimMerhabalar hem yayın hem oyun için bir bilgisayar almak istiyorum bilgili arkadaşlardan öneri veya tavsiyelerini almak istiyorum.