Çözüldü✓ 85K TOPLAMA VEYA HAZIR SİSTEM

siz hangi ekran kartı düşünüyorsunuz
kanka bana kalırsa en mantıklısı 9070xt ama şuanlık 5070ti düşünüyorum

9070xt nin son güncellemesiyle beraber 5070ti la aynılar neredeyse amd oyunlarda 9070xt nvdia oyunlarda 5070ti daha iyi ama aralarında bi uçurum fark yok.
genel olarak %100 aynı sistemi düşünün sadece birinde 9070xt birinde 5070ti olsun arada 10 k gibi bi fark var ordan hesaplayın eğer sorun olmaz diyorsanız 5070ti öneririrm ama derseniz o 10k la farklı şeyler yapabilirim anakart yükseltirim kasa değiştiririm ya da eğlenmeye giderim falan diyorsanız tavsiyem 9070xt olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakarız tabi knka şuan bir arkadaşıma 120 bin TL lik sistem topluyorum o bitsin size de bakıcam
9070xt de 5070 ti da fark etmez kanka sistemin avantajlarına göre değişir benim bu arada

Hocam hazır sistemler için bi şey diyemem lakin işlemci önceliğiniz kesinlikle 9800x3D olsun mükemmel bir işlemci ilk sırada yer alıyor oyun için.
9950X3D işlemcisini almak istersen de oyun+iş için alabilirsin yoksa bir yararı yok.
Ekran kartında'da önerim 9070XT veya RTX 5070Ti olur ikiside aynı performansları sergilemektedir.
Bu tarz işlemci ve ekran kartı için hangi anakartı seçeceksiniz acaba ?

Merhabalar hem yayın hem oyun için bir bilgisayar almak istiyorum bilgili arkadaşlardan öneri veya tavsiyelerini almak istiyorum.
sistemi topladınız mı ona göre öneri yapayım

Merhabalar hem yayın hem oyun için bir bilgisayar almak istiyorum bilgili arkadaşlardan öneri veya tavsiyelerini almak istiyorum.
7800x3d + 5070ti. bende yeni topladım imza kısmında var sistemim özelden yazarsan parça tavsiyesi verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri