IPhone 17 Pro alınır mı?

Tablet123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
İnternette gördüğümde boyası çıkıyor yamuluyor falan gibi kötü yorumlar gördüm bunlar doğru mu yoksa her sene olan klasik Apple karalama kampanyaları mı? Ne dersiniz alınır mı 106K ya değer mi veya düşer mi fiyat?

106k ya değmez. Git 40k ya 16e al, büyük oranda aynı işi yapacak. Tek fark ekranın 120hz olması ve kamera.

İnternette gördüğümde boyası çıkıyor yamuluyor falan gibi kötü yorumlar gördüm bunlar doğru mu yoksa her sene olan klasik Apple karalama kampanyaları mı? Ne dersiniz alınır mı 106K ya değer mi veya düşer mi fiyat?
yeni kare kamera sensörleri ilgini çekmiyorsa 16 pro daha alınabilir

dağlar olmasa da fark var
16e 8 gb ram 17 pro 12 gb mesela batarya olarak 16e 4005 mah mış 17 3988 mmah biri 120 hz en basiti kamera olarak güzel bir fark var mesala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çizilme vs sorununu es geçersek 16 pro güzel bir telefon 17 pro bütçeni zorluyorsa 16 pro tercih edebilirsin onların arasında işte dağlar kadar fark yok :D

İPHONE 17 al kanka ya da 2. el garantisi devam eden 16 pro

O da 100K zaten pek fiyat farkı yok neden 17 Pro olmasın ki dedim o yüzden ama yanlış mı düşünüyorum?
256lıklar öyle 128lerde fiyat farkı var aradaki farkı umursamıyorsanız paranız varsa alınabilir 17 pro sadece şahsi tercihim iğrenç turuncudan uzak durmanız

O fiyatlara o telefonu asla almazdım.
70-72 civarına ikinci el 16 pro ve sıfır 17 bulursun ikisi de alınabilir cihaz, aradaki 30k'ya değmez hiçbir şekilde.

17 pro turuncu sahibiyim. çok ilgi çekici işyerinde bile kız felan herkes yanıma geldi sordu eline aldı telefonu. Ki ben ful orjinal kullanıyorm kılıf vesaire. güzel tel

O fark yerine 2. El 16 pro max alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 pro turuncu sahibiyim. çok ilgi çekici işyerinde bile kız felan herkes yanıma geldi sordu eline aldı telefonu. Ki ben ful orjinal kullanıyorm kılıf vesaire. güzel tel
Abi tel güzelde sence Apple kimyasını bozmamis mı turuncu renk baya göze batıyor bak ben aldım sizden farklı der gibi bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullann

Geri