16e ile de 17 Pro kıyaslamazsın yani arada dağlar var.106k ya değmez. Git 40k ya 16e al, büyük oranda aynı işi yapacak. Tek fark ekranın 120hz olması ve kamera.
Dağlar yok. Aradaki farka 60.000 tl vermek istiyosan buyur ver.16e ile de 17 Pro kıyaslamazsın yani arada dağlar var.
yeni kare kamera sensörleri ilgini çekmiyorsa 16 pro daha alınabilirİnternette gördüğümde boyası çıkıyor yamuluyor falan gibi kötü yorumlar gördüm bunlar doğru mu yoksa her sene olan klasik Apple karalama kampanyaları mı? Ne dersiniz alınır mı 106K ya değer mi veya düşer mi fiyat?
O da 100K zaten pek fiyat farkı yok neden 17 Pro olmasın ki dedim o yüzden ama yanlış mı düşünüyorum?yeni kare kamera sensörleri ilgini çekmiyorsa 16 pro daha alınabilir
İPHONE 17 al kanka ya da 2. el garantisi devam eden 16 proİnternette gördüğümde boyası çıkıyor yamuluyor falan gibi kötü yorumlar gördüm bunlar doğru mu yoksa her sene olan klasik Apple karalama kampanyaları mı? Ne dersiniz alınır mı 106K ya değer mi veya düşer mi fiyat?
256lıklar öyle 128lerde fiyat farkı var aradaki farkı umursamıyorsanız paranız varsa alınabilir 17 pro sadece şahsi tercihim iğrenç turuncudan uzak durmanızO da 100K zaten pek fiyat farkı yok neden 17 Pro olmasın ki dedim o yüzden ama yanlış mı düşünüyorum?
Abi tel güzelde sence Apple kimyasını bozmamis mı turuncu renk baya göze batıyor bak ben aldım sizden farklı der gibi bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullann17 pro turuncu sahibiyim. çok ilgi çekici işyerinde bile kız felan herkes yanıma geldi sordu eline aldı telefonu. Ki ben ful orjinal kullanıyorm kılıf vesaire. güzel tel