Instagram hesabım kapandı yeni açtıkça kapanıyor

Messi

80+
Reaksiyon skoru
57
Fake boş bir hesabım askıya alındığı an ana hesabımda askıya alındı ve itiraz ederek yüz selfie ile kimlik fotoğrafı istedi gönderdim. Ancak 1 gündür dönüş olmazken, farklı mail ama aynı tel no ile pcden yeni hesap açtım mobile giriş yaptım ve 15 dk sonra yeni hesapta aynı topluluk kuralları uyarısı ile askıya alınıyor ve sürekli olarak hesaplar kapanıyor. iCloud sıfırlayarak yeni icloud ile hesap oluştursam yine de kapanır mı nasıl bi yol izlemem gerekiyor.

goat daha fazla açmaya devam edersen bu sefer hiç şansın kalmaz yeni hesap açma şu an radarına girdin instagramın ana hesabına dönüş yapmalarını bekle ya da çerezleri temizle, vpn aç öyle hesap açmayı dene

goat daha fazla açmaya devam edersen bu sefer hiç şansın kalmaz yeni hesap açma şu an radarına girdin instagramın ana hesabına dönüş yapmalarını bekle ya da çerezleri temizle, vpn aç öyle hesap açmayı dene
Reis peki sence baska arkadasın telefondan hesap açıp giriş yapmayi deneyim mi yoksa 1 hafta falan salayım mı yeni icloud ile giriş yapıp yeni hesap mı açsam eğer ana hesabıma dönüş sağlamazlar ise

Reis peki sence baska arkadasın telefondan hesap açıp giriş yapmayi deneyim mi yoksa 1 hafta falan salayım mı yeni icloud ile giriş yapıp yeni hesap mı açsam eğer ana hesabıma dönüş sağlamazlar ise
açabilirsin arkadaşından yeni hesap sorun olmaz onda ana hesabına dönüş olmazsa uğraşma boşuna açılmaz daha instagramın desteği çok leş çünkü

açabilirsin arkadaşından yeni hesap sorun olmaz onda ana hesabına dönüş olmazsa uğraşma boşuna açılmaz daha instagramın desteği çok leş çünkü
Anladım kanka eyvallah aksam arkadasın telefondan bi açacağım denicem kapanmazsa 1-2 saat herhalde daha da sorun olmaz. Kapanırsa da 1 hafta hiç açmayıp yeni bir icloud ile kendi telefonumdan temiz bir tane açmayı deneyeceğiz. İtiraza dönüş olacağını bende zannetmiyorum

Anladım kanka eyvallah aksam arkadasın telefondan bi açacağım denicem kapanmazsa 1-2 saat herhalde daha da sorun olmaz. Kapanırsa da 1 hafta hiç açmayıp yeni bir icloud ile kendi telefonumdan temiz bir tane açmayı deneyeceğiz. İtiraza dönüş olacağını bende zannetmiyorum
kapanmazsa sorun olmaz ya eğer kapanırsa açma 1 2 hafta kalsın öyle yeni icloudu yaparsın evet geçmişi çerezleri vpn açıp açarsın nolur nolmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,607
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil
Geri