Yardım Game Garaj Laptop Msı Afterburner Saçma Değerler Yardım

Ustam sistemi tamamen test ediceksen rehberi izle zaman alır ama sorun gözükürse orda gözükür. Şunu yap kesin çıkar diyemem

Ustam sistemi tamamen test ediceksen rehberi izle zaman alır ama sorun gözükürse orda gözükür. Şunu yap kesin çıkar diyemem
Bi yandan rehbere bakıp bir yandan test etmeye başlıyorum. Arkada rehberi açık tutacağım. 1 Saatlik ilk testle başlıyorum. Gerekli görselleri buraya atacağım toplu şekilde. Diğer testler için dediğim gibi rehberde süre belirtilmemiş.

Öyle başlamadan önce ekranı yalnız nvidia ayarı varsa seçip deneyebilir misin? Ya da yalnız nvidia seçiliyse otomatiği seçip

Öyle başlamadan önce ekranı yalnız nvidia ayarı varsa seçip deneyebilir misin? Ya da yalnız nvidia seçiliyse otomatiği seçip
Nvıdıa denetim masasından mı bi ayarı değiştireceğim. Tam anlamadım çok anlamıyorum bu işlerden. Tam nerde neyi değiştireceğimi söylerseniz değiştirip afterburner da tekrar bi bakarım ondan sonra eski haline getirip occt başlatırım

Laptopun kontrol yazılı yüklümü? Orda olması lazım

1763311165315.webp

Burayı mı sordun kral

Dgpu only
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden başlat sonra

Birde bu ayarı denersin sonra
Görüntü ayarları --> grafikler --> oyunu seç --> yüksek performans (GPU harici ekran kartını seç)

Oyuna girmeyi dene metin2 ye

Tamamya after burnerda sıcaklık olayı şimdi geldi aklıma hybrid de iken harici gpuya baktığında gpu uykuda olduğundan anlık sıcaklık alması biraz değişik oluyor

Gpuyu aktif edip ondan sonra alıyor

Oyuna girmeyi dene metin2 ye

Tamamya after burnerda sıcaklık olayı şimdi geldi aklıma hybrid de iken harici gpuya baktığında gpu uykuda olduğundan anlık sıcaklık alması biraz değişik oluyor

Gpuyu aktif edip ondan sonra alıyor
11000mhz falan gösterdiği bellek hızı değeri değil mi? Ram için +12000 çıkıp düşmesi vs tam anlamadım orayı

11000mhz falan gösterdiği bellek hızı değeri değil mi? Ram için +12000 çıkıp düşmesi vs tam anlamadım orayı
Metin2 testi için uzun süre oynamam gerek. O yüzden şimdilik occt testlerine geri dönelim bence zaten yapmak istiyordum. Bu akşam yetişmezse yarın kalanıja sabah devam ederim. Hibrid moda alıp testlere mi başlıyım ne yapalım

Çıkıp düşmesi normal performansına göre
Boştayken pc bi 0 bi +11000 göstermesi mi normal?

Olur dene ben girerken sorun yaratıyor diye varsaydım.Testlerden sonra bir denersin istersen

Metin2 testi için uzun süre oynamam gerek. O yüzden şimdilik occt testlerine geri dönelim bence zaten yapmak istiyordum. Bu akşam yetişmezse yarın kalanıja sabah devam ederim. Hibrid moda alıp testlere mi başlıyım ne yapalım

Boştayken pc bi 0 bi +11000 göstermesi mi normal?
0 göstermesi garip ya yazılımdandır gibi geliyor.Hwinfo64 tarzı bir programla bakmayı dene

Benzer bir konu yazlımsal olma şansı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,424
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri