2.el pc icin yardim..

3. link güzel ama fiyatlar tok daha ucuza bulunur bir gezeyim sitelerde bir şey bulursam atıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
3. link güzel ama fiyatlar tok daha ucuza bulunur bir gezeyim sitelerde bir şey bulursam atıcam
Bende gecen sene 6600 xt li olani 14 e vermişim aslında iyi fiyat 12 ye düşse monitör ile 15 birde hdd aliriz 16 ya cok iyi

12k olursa alınır fena değil ama normalde 11k bulunur anakara içi bulamadım 12k ya pazarlık falan olursa alınır bir de şöyle bir şey buldum monitörle beraber veriyor
ekran kartı olmadan 7k pazarlıkla olursa ekran kartını ankara içi elden bulursunuz 6k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12k olursa alınır fena değil ama normalde 11k bulunur anakara içi bulamadım 12k ya pazarlık falan olursa alınır bir de şöyle bir şey buldum monitörle beraber veriyor
ekran kartı olmadan 7k pazarlıkla olursa ekran kartını ankara içi elden bulursunuz 6k ya
kısaca 13k ya monitörlü oluyor ama nasıl kolayınıza gelirse öyle yapın monitör illa bir yerden bulunur

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook

kısaca 13k ya monitörlü oluyor ama nasıl kolayınıza gelirse öyle yapın monitör illa bir yerden bulunur
Hocam en aklima yatan 6600 lu sistem onu aliriz büyük ihtimal

attığınız sistemde zoko psu kullanılmış kesinlikle alınmaz ben zamanında çok çektim o psu dan 10 15 kez siyah ekran yedim gittim anakartı ekran kartını falan değiştirdim psu yüzünden

Hocam en aklima yatan 6600 lu sistem onu aliriz büyük ihtimal
bence de fiyat fena değil türkiye pazarına göre tok ama ankara içine göre fiyat fena değil 12k olursa alınır

attığınız sistemde zoko psu kullanılmış kesinlikle alınmaz ben zamanında çok çektim o psu dan 10 15 kez siyah ekran yedim gittim anakartı ekran kartını falan değiştirdim psu yüzünden
hocam imkan bütçe kısıtlı bu yüzden en ucuz şekilde bu kalıyor bana kalsa anakart+işlemci+ram halinde set olarak alırım o şekilde daha ucuza gelir tek tek parça seçebilirm ama bu şekilde en kolay uğraşmadan çözüm bu elde olanlar bu

Geri