🔥KIOXIA EXCERIA PRO 1TB M.2 SSD (3.849TL)🔥

yani fiyatı okey ama daha da düşebilirimsi duruyor.
Acellesi yok kasım 28den hala umudum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şuan diğer satıcılara göre en uygun fiyat olduğu için paylaştım baya iyi bir ssd

Bu saatten sonrası fiyatın düşmesi biraz zor gibi duruyor ya benim fikrim bu yönde en azından
Ram krizi devam ederse ssdler de artmaya devam edecek. Beklersen en fazla 26 kasıma yani black fridaye kadar bekle sonra al. Şu an fırsat değil ama dünden pahalı yarından ucuz.
Kelimenln tam anlamı gerçekten dünden pahalı yarından ucuz son zamanlarda aldığım şeylerde en çok yaşadığım şey bu kelime hahah. Kasayı yeni dizdim 2 tane 500 gb m2 var 1 tane 500gb sata ssd var(aile dosyaları için tutuyorum) bi tanede 2 tb harddisk var depo gibi ıvır zıvır oraya ama bi tane 500 gb ı iptal edip 1 tb gibi bi m2 almayı düşünüyorum indirimi beklicem güzdl bir şey olursa kaparım

Acellesi yok kasım 28den hala umudum var

Kelimenln tam anlamı gerçekten dünden pahalı yarından ucuz son zamanlarda aldığım şeylerde en çok yaşadığım şey bu kelime hahah. Kasayı yeni dizdim 2 tane 500 gb m2 var 1 tane 500gb sata ssd var(aile dosyaları için tutuyorum) bi tanede 2 tb harddisk var depo gibi ıvır zıvır oraya ama bi tane 500 gb ı iptal edip 1 tb gibi bi m2 almayı düşünüyorum indirimi beklicem güzdl bir şey olursa kaparım
O zaman m2 ssd kutusu da al takip listesine. Söktüğünü taşınabilir ssd yaparsın mis.

Ben de 1 TB bir model bakıyorum. Bu indirim günlerinde güzel düşerse alacam bir tane.

Ama şu Epey gibi sitelerde karşılaştırmalara bakarken bu Kioxia 400 TBW yazma garantisi verirken diğer çoğu model neredeyse 2 katı yazma garantisi veriyor. Ve diğerlerinde kısmı soğutma varken bu modelde yok ! 200-300 TL için almışken daha üst seviye bir şey almak lazım sanki.

Almış iken Kington KC300 veya MSİ 480 pro daha matnıklı geliyor bana güzel bir indirim yakalarsam 3500-4k arasına düşerse alacam.

1763336541052.webp

O zaman m2 ssd kutusu da al takip listesine. Söktüğünü taşınabilir ssd yaparsın mis.
Öyle bir şey mi var ben çok uzak kalmışım link atabilir misin öyle bir şey varsa kutsal olur şu an bana ua

Öyle bir şey mi var ben çok uzak kalmışım link atabilir misin öyle bir şey varsa kutsal olur şu an bana ua

Örnek olarak rastgele attım. Takacağın ssd yüksek hızlı kaliteli bir şey değilse en ucuz kutuyu al geç.

Ben de 1 TB bir model bakıyorum. Bu indirim günlerinde güzel düşerse alacam bir tane.

Ama şu Epey gibi sitelerde karşılaştırmalara bakarken bu Kioxia 400 TBW yazma garantisi verirken diğer çoğu model neredeyse 2 katı yazma garantisi veriyor. Ve diğerlerinde kısmı soğutma varken bu modelde yok ! 200-300 TL için almışken daha üst seviye bir şey almak lazım sanki.

Almış iken Kington KC300 veya MSİ 480 pro daha matnıklı geliyor bana güzel bir indirim yakalarsam 3500-4k arasına düşerse alacam.

Alıntıyı görüntüle

TBW önemli ise, kioxia heatsink modeline bakın.

Ram ve Ssd krizi var, fiyatın çok çok düşeceğini sanmıyorum. Geçen hafta 3200 TL'ye almıştım, Almanyada genel olarak yine 75 euro yani 3800 TL civarında görüyorum yani normal fiyat gibi. Tabi ileride artarsa bilemem

Bunu laptop'a ikinci ssd olarak almak mantıklı mı? Bazıları ısınıyor demiş, laptop alev atmasın

Bunu laptop'a ikinci ssd olarak almak mantıklı mı? Bazıları ısınıyor demiş, laptop alev atmasın
Sorun olmaz ama ssd soğutucu ile takmayı deneyebilirsin ben kardeşimin laptop a dark ın basit ssd soğutucularından iki ssd ye de taktım kapağı rahat kapandı (acer nitro 5 12500h 4050 modeli)

Geri