IPhone'da telefon Aktarımı

Reaksiyon skoru
116
Eskiyi yenile kampanyasıyla iphone almak istiyorum. Ben telefonu verince kendi telefonumu yeni telefona aktarma olayını nasıl yapacağım? iCloud kullanmıyorum hepsini oraya yedekleyip o şekilde mi geçirmem gerekiyor. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

cihazın zaten bir icloud hesabına bağlıdır. Telefonu aktar diye bi seçenek var oradan aktarım yapılıyor. Daha yeni mediamarktta değiş tokuş kampanyasından faydalandım ve telefon aktarımını yapmadım sonra 1000 pişman oldum şifreler 2 faktörlü doğrulamalar esim muhabbeti beni çileden çıkardı. İphonedan iphone'a geçiş yapacaksan kesinlikle cihaz aktarımını yapmanı öneririm.

cihazın zaten bir icloud hesabına bağlıdır. Telefonu aktar diye bi seçenek var oradan aktarım yapılıyor. Daha yeni mediamarktta değiş tokuş kampanyasından faydalandım ve telefon aktarımını yapmadım sonra 1000 pişman oldum şifreler 2 faktörlü doğrulamalar esim muhabbeti beni çileden çıkardı. İphonedan iphone'a geçiş yapacaksan kesinlikle cihaz aktarımını yapmanı öneririm.
cihaz aktarımı yapabilmek icin iki telefonda bende olması gerekmiyor mu degisim yaparken eski telefonu aldıklarında nasıl olacak o is. magazadan mı degisim yapmak lazım acaba onun icin

cihaz aktarımı yapabilmek icin iki telefonda bende olması gerekmiyor mu degisim yaparken eski telefonu aldıklarında nasıl olacak o is. magazadan mı degisim yapmak lazım acaba onun icin
Kargo ile değişimde süreç nasıl bilmiyorum ben mediamarktta mağazadan değişim yaptım ve yardımcı oluyorlar size de tavsiye ederim 4000tl takas desteği bulunuyor çoğu üründe.

Kargo ile değişimde süreç nasıl bilmiyorum ben mediamarktta mağazadan değişim yaptım ve yardımcı oluyorlar size de tavsiye ederim 4000tl takas desteği bulunuyor çoğu üründe.
magazada cihaz aktarım yapabiliyor muyuz izin veriyorlar mı ve hangi telefondan hangisine gectiniz memnun musunjz

magazada cihaz aktarım yapabiliyor muyuz izin veriyorlar mı ve hangi telefondan hangisine gectiniz memnun musunjz
Kanka ben mevcut telefonumu aynı şekilde aldım. Eski 11 i verdim 13 aldım. Bir cihaz gibi bir şeyleri var tam emin değilim ne olduğuna ama vatandaki kadın iki telefonu da aldı hem eskiyi hem yeniyi bir yere bağladı direkt olarak ne var ne yok olduğu gibi geçirdi yeni telefona sonrasında bana kontrol ettirdi eksik bir şey var mı diye baktım sonrasında benden onay alınca 11 i sıfırladı geçti. Biraz süre alıyor bu işlem yalnız bi 20 dk falan sürmüştü diye hatırlıyorum ama her şey olduğu gibi geçiyor şifreler, iki faktörlü doğrulamalar, uygulamalar, notlar, foto video vs.

Elbette mediamarkta gittim değiş tokuştan faydalanmak istediğimi söyledim iphone 13 cihazım vardı batarya 83 arka kapağı kırıktı. Cihazın fotoğraflarını çektiler 19000tl fiyat çıkardılar 4000tl takas desteği daha verdiler ve üzerine 15.000tl daha ödeme yaparak iphone 16e satın aldım. Normalde cihaz aktarım bedeli 470 tl lakin kırılmaz cam alırsam bunun ücretsiz olduğunu söylediler ben 2sini de almadım yine de eski telefonumu alan hanımefendi yardımcı olabileceğini söyledi ama kendi salaklığım dolayısıyla (acelem vardı) reddettim ve telefonu evde kurdum. Mediamarkt'ı öneririm baya yardımcı oldular Balıkesir şubesinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde telefon aktarımı yaklaşık 30dk sürüyor ve her şey aktarılıyor hiçbir şeyle uğraşmayıp olduğu gibi eski telefonu kullanırcasına kullanmaya devam edebiliyorsunuz ve gerçekten aktarım yaparak alın.

Geri