Bu sistemi almalı mıyım?

Aragon

80+
Reaksiyon skoru
162
Merhaba 75K bütçem var bu sistemi almalımıyım. Not: Full beyaz kasa istiyorum.

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    67.5 KB · Hit: 81

Sanırım bu sistemi alacağım. Ekran kartı da dahil olmak üzere beyaz renk ve ayriyetten de şu sıvı soğutucuyu ekleyeceğim:

Hocam nasıl istersen, ancak sana attığım sistem çok daha güçlü haberin olsun, beyaz sevdasına uzun ömürlü sistem kullanma ihtimalini yakma bence :) ayrıca beyaz sistemler çok çabuk sararıyor

Hocam nasıl istersen, ancak sana attığım sistem çok daha güçlü haberin olsun, beyaz sevdasına uzun ömürlü sistem kullanma ihtimalini yakma bence :) ayrıca beyaz sistemler çok çabuk sararıyor
Önerilerinizi düşüneceğim, teşekkür ederim :)(y)

Beyaz hastalığıma yenik düştüm ve şu sistemi satın aldım: :ROFLMAO:

GIGABYTE B650M S2H 6400MHz(OC) DDR5

AMD Ryzen 5 9600X 3.9GHz 38MB

GIGABYTE GeForce RTX 5070 EAGLE OC ICE SFF 12G

CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6000MHz CL36 DDR5

MLD 2TB M600 Gen4 M.2 SSD

GIGABYTE GAMING 360 ICE ARGB 360mm Beyaz

NZXT H5 Flow RGB Edition 750W 80+

yanlış bilgi vermesene kral sistemdeki parçalar özellikle kasa dandikse çok berbat ouyo

yanlış bilgi vermesene kral sistemdeki parçalar özellikle kasa dandikse çok berbat ouyo
Satın aldığım şuan ki markalı kasa da herhangi bir problem yaşar mıyım?

NZXT asus gibi üst seviye bir marka sıkıntı yaşatmaz diğer parçalar hakkında birşeyy söylemem gerekirse ekran kartından kısmamanı tavsiye ederim sana büyük avantaj sağlar 5070ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki bana kalırsa kendi sistemin gayet yeterli beyaz setup yerine satıp daha iyi bir sistem dizebilirsin

NZXT asus gibi üst seviye bir marka sıkıntı yaşatmaz diğer parçalar hakkında birşeyy söylemem gerekirse ekran kartından kısmamanı tavsiye ederim sana büyük avantaj sağlar 5070ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki bana kalırsa kendi sistemin gayet yeterli beyaz setup yerine satıp daha iyi bir sistem dizebilirsin
Şu anlık satın aldığım sistem ile devam edeceğim. İlerleyen zamanlarda ekran kartı olarak Ti almayı düşünebilirim.

Şu anlık satın aldığım sistem ile devam edeceğim. İlerleyen zamanlarda ekran kartı olarak Ti almayı düşünebilirim.
tabi son karar senin hocam güle güle kullan

Geri