❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

tv toplamda arama gelme kurulum 3 saat civarı sürdü. baya iyi tvymiş bu arada görüntü süper ses daha süper. ps5 bağlayıp birde onda denerim bi ara. ben demeden servis direkt kendisi görüntüyü keskin moda aldı o kadar. farklı bir ayar yapmadım.

sadece forumdan 150-200 kişi almıştır arkadaşlar bunu söylemek lazım ilk alanlar büyük şehirde ise 1-2 saate kurdurdu ama eğer büyük şehirlere yakın bile değilseniz servis işine diyecek bir şey yok benzeri çok bilinen başka markada oldu ki next için gayet normal
Hocam 55 liğin kumandası 2000 li yıllardan kalma tüplü tv kumandası. 65likte durum aynı mı ?

@somoncum Başkan benim tv daha amazondan kargolanmadı da ayın 22 sinde gelecek bunda 1 yıl d smart go var bu nedir nasıl aççaz onu.

Tv ye hemen yüklemeleri yapıp ilk olarak Lord Of The Rings sonrasında Matrix çakacam.
Arkadaşlar bilir.

@somoncum Başkan benim tv daha amazondan kargolanmadı da ayın 22 sinde gelecek bunda 1 yıl d smart go var bu nedir nasıl aççaz onu.

Tv ye hemen yüklemeleri yapıp ilk olarak Lord Of The Rings sonrasında Matrix çakacam.
Garanti belgesinin üzerinden QR kod taratıyorsun yönlendiriyor. Ama hediye olduğu için midir bilmem görüntü kalitesi çok kötü.

Hocam 55 liğin kumandası 2000 li yıllardan kalma tüplü tv kumandası. 65likte durum aynı mı ?
Evet 🤣ama iş görüyor. Bir tv çıkarıyorsun kumandası ninemin kumandasını benziyor. 🤣

Az önce hoparlördeki titreşim için merkezden bir arkadaş aradı, bir kaç tv de bu sorunun olduğunu ama ufak bir parça monte edilmesiyle çözüleceğini, genel olarak tv hakkındaki memnuniyetimi sordu. Yarın bölgedeki servise parçayı yollayacaklarını akabinde de montaj için ekibin benimle iletişim kuracağını söyledi.
Servisi konusunda kimsenin endişe olmasın, adamlar ürününün gayet de arkasında.

Şu tarz şeyler kullanın, ekrana kesinlikle kolonya vs şeyler değdirmeyin.
Zengin olanı var mı?
@Emre Zengin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k Dolby vision videoları efsane😇Yazıların çevresinde parlama görmedim. Bu arada Apple tv YouTube dan çektim fotoğrafları.
Yav televizyonum gelsin ilk filmim zootropolis olacak😍.

Evet 🤣ama iş görüyor. Bir tv çıkarıyorsun kumandası ninemin kumandasını benziyor. 🤣
Yani tamam bu işte acemisin anladık. Fakat zaten yaptığın şu kumandayı bari entegre etseydin. Benim vantilatörün kumandası bile bundan daha modern. İnanın para değil şunu yapabilmek.

Ekler

• 1000209369.webp
    1000209369.webp
    19.2 KB · Hit: 117
Yani tamam bu işte acemisin anladık. Fakat zaten yaptığın şu kumandayı bari entegre etseydin. Benim vantilatörün kumandası bile bundan daha modern. İnanın para değil şunu yapabilmek.
Bende Samsung 43 tv monitör var ve kumandası böyle zaten. O kadar küçük ve kullanışlı ki. Bunu yapmak ekstra masraf gerektiriyor ise 1000 tl daha pahalı yap, ne olacak ki?
İlerde belki daha estetik ve uyumlu kumandalar çıkarır umarız.
TV gelsin de bakalım nasılmış.

55 in kumandası mı bu, Xiaomi TV box ile aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,690
Üyeler
184,820
Son üye
güngör 5434
Geri