Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 457
Aktif kullanıyorum tavsiye ederim soru alabilirim
Segmentin deki hoparlör için iyi fiyatYaani alıcam da arkadaslar bi süredir bu fiyat civarinda ahım şahım bir indirim değil.
Galiba bu fiyata daha iyisi yok baya da düşmüş fiyatı. İhtiyacım yok ama benim bile alasım geldi ondan paylastim he bir de birisi marshall paylasmistı dedim anker içinden gecer onun oyuzden paylastimYaani alıcam da arkadaslar bi süredir bu fiyat civarinda ahım şahım bir indirim değil.
Tesekkur ederiz hocam paylaşım için, takipteyim inaniyorum biraz daha insin alacağımGaliba bu fiyata daha iyisi yok baya da düşmüş fiyatı. İhtiyacım yok ama benim bile alasım geldi ondan paylastim he bir de birisi marshall paylasmistı dedim anker içinden gecer onun oyuzden paylastim
Hocam bazı konularda ilk aldığında sesi muhteşem hayran kalıyorsun fakat 1 ay sonunda asla o sesi vermiyor normal basit bir hoparlöre dönüyor vs. gibi yorumlar gördüm. Sen de böyle bir sorun oldu mu ufak tefek güncelleme değişimleri hariç hala aynı kalitesinde çalıyor mu?2 yıldır aktif kullanıyorum. Yere düştü anayola düştü, Denizdeyken şemsiyenin üstünden tam alnımın ortasına düştü banamısın demedi. Son gelen 1-2 güncellemede Hoparlor son seste distorsiyon yapıyordu felaket seviyede. Şİmdi onu çözdüler fakat seste çok çok az azalma var. Ve Bas olarak da eskiye nazaran çok az azalma var. Yüksek ihtimal bişeyleri dengelemek için yaptılar fakat ona rağmen it gibi sesi geliyor. Bende bir bug daha var. Cihazı ilk açtığında Kendi Custom eq ayarıyla açılıyor fakat sanki normal ayardaymış gibi sesler falan zengin gelmiyor. Bir kere eq ayarını geri yapıp sonra Kendi Custom eq ayarına gelince ses benım yaptıgım ayara geliyor. İphone da yapmıyor ama android'de böyle bi saçmalık var çözemedim. Almak isteyen arkadaşlar gönlünüz rahat olsun on numara hoparlor. Piyasadaki bir çok hoparlore taş çıkartır. Koy çantaya her yere götür.
Alakası yok hocam, belki onların ürünlerinde problem vardır, yaklaşık 3 senedir kullanıyorum taş gibi.Hocam bazı konularda ilk aldığında sesi muhteşem hayran kalıyorsun fakat 1 ay sonunda asla o sesi vermiyor normal basit bir hoparlöre dönüyor vs. gibi yorumlar gördüm. Sen de böyle bir sorun oldu mu ufak tefek güncelleme değişimleri hariç hala aynı kalitesinde çalıyor mu?
İşte o soruna benzer bir sorun var bende yazdığım gibi. Bir kere eq ayarını ileri geri yapınca düzeliyor ses dengeleniyor. Güncelleme yaptıktan sonra bu bug meydana geldi. Ama dediğimi yapınca ses normale geliyor. Hiç sorunsuz kullanıyorum şuan. Şarjı da ilk günkü gibi. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.Hocam bazı konularda ilk aldığında sesi muhteşem hayran kalıyorsun fakat 1 ay sonunda asla o sesi vermiyor normal basit bir hoparlöre dönüyor vs. gibi yorumlar gördüm. Sen de böyle bir sorun oldu mu ufak tefek güncelleme değişimleri hariç hala aynı kalitesinde çalıyor mu?
Bende olmadı hiç.Hocam bazı konularda ilk aldığında sesi muhteşem hayran kalıyorsun fakat 1 ay sonunda asla o sesi vermiyor normal basit bir hoparlöre dönüyor vs. gibi yorumlar gördüm. Sen de böyle bir sorun oldu mu ufak tefek güncelleme değişimleri hariç hala aynı kalitesinde çalıyor mu?
Sizin son sürüm mu hocam? Bendeki sürüm 73.75'miş.İşte o soruna benzer bir sorun var bende yazdığım gibi. Bir kere eq ayarını ileri geri yapınca düzeliyor ses dengeleniyor. Güncelleme yaptıktan sonra bu bug meydana geldi. Ama dediğimi yapınca ses normale geliyor. Hiç sorunsuz kullanıyorum şuan. Şarjı da ilk günkü gibi. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Alasım geldi2 yıldır aktif kullanıyorum. Yere düştü anayola düştü, Denizdeyken şemsiyenin üstünden tam alnımın ortasına düştü banamısın demedi. Son gelen 1-2 güncellemede Hoparlor son seste distorsiyon yapıyordu felaket seviyede. Şİmdi onu çözdüler fakat seste çok çok az azalma var. Ve Bas olarak da eskiye nazaran çok az azalma var. Yüksek ihtimal bişeyleri dengelemek için yaptılar fakat ona rağmen it gibi sesi geliyor. Bende bir bug daha var. Cihazı ilk açtığında Kendi Custom eq ayarıyla açılıyor fakat sanki normal ayardaymış gibi sesler falan zengin gelmiyor. Bir kere eq ayarını geri yapıp sonra Kendi Custom eq ayarına gelince ses benım yaptıgım ayara geliyor. İphone da yapmıyor ama android'de böyle bi saçmalık var çözemedim. Almak isteyen arkadaşlar gönlünüz rahat olsun on numara hoparlor. Piyasadaki bir çok hoparlore taş çıkartır. Koy çantaya her yere götür.