Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

bana kodlar geldi arkadaşlar girin 7-8 tane arama yapın her gün bana kodlar geldi eyvallahta kodu kullanmaya telefon onay istiyor telefon onayı için sms göndermiyor site :D bide havale olarak para attım daha önce attığım kart ile önceden kullandım diye herhalde paramıda yatırmıyor hesabıma arkadaşım size zaten bu kampanyayı yandex yaptırtmıyor mu yandex parasını veriyor neyin zorluğunu çıkarıyorlar anlamadım.

bana kodlar geldi arkadaşlar girin 7-8 tane arama yapın her gün bana kodlar geldi eyvallahta kodu kullanmaya telefon onay istiyor telefon onayı için sms göndermiyor site :D bide havale olarak para attım daha önce attığım kart ile önceden kullandım diye herhalde paramıda yatırmıyor hesabıma arkadaşım size zaten bu kampanyayı yandex yaptırtmıyor mu yandex parasını veriyor neyin zorluğunu çıkarıyorlar anlamadım.
Hocam Kaç günde geldi kod

hocam onay kodu sms spam kısmına düşebiliyor

3 gün oldu hiçbir kod gelmedi anlamadım gelen arkadaşlar acaba şeyi söyleyebilir mi ben klon uygulaması ile 3 numara girdim ama Google hesabı giriş yapmadım onla bir alakası var mı ben bugün yada yarın geleceğini hiç sanmıyorum
Ben de giriş yapmadım hepsinde geldi

sms spam kısmına nasıl bakılıyor hocam telefonda yanımda değil android bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4.gün veya 5.gün olması lazım
google mesajlardan sağ üstteki google profiline tıklayıp spam kısmında

Ben kampanya sayfasına geldiğimde zaten kaydoldunuz diyor napcam 1 gündü 2 olmuş mu diye bakacaktım

Ben kampanya sayfasına geldiğimde zaten kaydoldunuz diyor napcam 1 gündü 2 olmuş mu diye bakacaktım
Katılmışsın zaten 3.günü de yapinca bir kaç saat sonra geliyor kod

Geri