🔥İndirim Migros Uygulamasında Üniversitelilere UniMoney Vize Haftası İndirimleri

DisastrousTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Migros uygulamasında öğrenci programına kaydolduysanız bu fırsatlardan faydalanabilirsiniz. UniMoney'li olduysanız yani öğrenci programına kaydolmuş olmanız gerekiyor. Bu programa benim bildiğim kadarıyla sadece üniversite öğrencileri kaydolabiliyor. Migros Yemek, Migros Sanal Market ve hatta Migros Ekstra'da bile indirimler var. Ben kendime Migros Ekstradan 2 tane Lego siparişi verdim. Neredeyse yarı fiyatına geldi. Kesin değerlendirin derim.

WhatsApp Image 2025-11-17 at 22.06.55 (1).webp

WhatsApp Image 2025-11-17 at 22.06.55.webp
WhatsApp Image 2025-11-17 at 22.06.54.webp

Pasif öğrenci kabul ediliyor mu
UniMoney başvurusu yaparken e devletten öğrenci belgesi sorgulaması yapman gerekiyor oradaki barkod numarasını kullanarak başvuru yapılıyor eğer e devlette öğrenci belgen gözüküyorsa kabul edebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lego harici önerisi olan var mı
elektronik eşyalardan da alınabilir ben bir tane tıraş makinesi beğenmiştim mesela 1700 liraydı onu almak için de kullanılabilir uygulamadan girip biraz dolanın ilginizi çeken bir şey illaki çıkar

Başvuru kabul etmediler sadece lisans öğrencileri faydalanabiliyor dediler....

minionda pre ve creatin felanda var protein oceanın , 2 pre 1 creatin aldım 500 liraya geldi , yüzde 50 indirim miss gibi

@A_TURAN_A Hocam sabah 11'de belgemin barkodunu yazdım da hala onay bekliyor görünüyor migros uygulamasında seninki kaç saatte onaylandı

@A_TURAN_A Hocam sabah 11'de belgemin barkodunu yazdım da hala onay bekliyor görünüyor migros uygulamasında seninki kaç saatte onaylandı
ben önceden yapmıştım da gün içinde onaylanır bence

bu arada öğrencilere ayda 5 siparişin getirme ücreti yok hemen de geçerli

espresso lab da üni onaylarsanız yüzde 20 indirim var sürekli , kullanan varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013