Yardım Xiaomi 15t pro şarjım çok hızlı bitmesi sorunu

Reaksiyon skoru
62
Dostlar telefonu yeni aldığım için genel olarak ayarlarda dolaşıyorum veya ınstagram'a bakıyorum ara sıra da pubg Mobile oynuyorum ama bu telefonun şarjı çok çok hızlı bitiyor şarjı %100 yaptığım telefon biraz Instagram'da ve ayarlarda gezinirken 10 dakikada %90 oluyor sebebi nedir yeni telefon olmasından dolayı mı telefonun hala garantisi de var

Son düzenleme:
Dostlartelefonu yeni aldığım için genel olarak ayarlarda dolaşıyorum veya ınstagram'a bakıyorum ara sıra da pubg Mobile oynuyorum ama bu telefonun şarjı çok çok hızlı bitiyor şarjı %100 yaptığım telefon biraz Instagram'da ve ayarlarda gezinirken 10 dakikada %90 oluyor sebebi nedir yeni telefon olmasından dolayı mı telefonun hala garantisi de var
Batarya kendini optimize ediyor 1 hafta kadar sürer bu süreç genelde

Şarj 100 olunca 5-10 dakika şarj devam etsin. Bir kaç defa 90w yerine daha düşük cihazla şarj edin. Muhtemelen 3-4 defa şarj edince düzelecektir.

Şarj 100 olunca 5-10 dakika şarj devam etsin. Bir kaç defa 90w yerine daha düşük cihazla şarj edin. Muhtemelen 3-4 defa şarj edince düzelecektir.
Ben döngü sayısı artmasın diye %100 olmadan çıkartıyordum hep ve 90w harici hiç şarj edilmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı sorun benim cihazda var . Ne yaptıysam çözüm bulamadım %100 şarjdan %90 şarja 10 dakikada düşüyor.
Neredeyse aldığıma pişman oldum diyeceğim redmi 13 pro plus yan bataryası daha iyi olmasına rağmen şarj kullanımı inanılmaz hızlı

Düşük watt şarj cihazı ile denedim kapalı şarj ettim orijinal 90 watt ile denedim hiç bir şey değişmedi döngü 10 oldu hala aynı

Düşük watt şarj cihazı ile denedim kapalı şarj ettim orijinal 90 watt ile denedim hiç bir şey değişmedi döngü 10 oldu hala aynı
bu telefondan gına geldi anlamadım ne oluyor geri bildirim merkezinde oluşturamıyorumda rapor anlamadım ne olacak

Son düzenleme:
Geri