❌İndirim Bitti! PULSE RX 9070 DÜZ 16GB 28.796,56TL (VDFSZ 6 TAKSİT BELİRLİ KARTLARA)

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,177
RTX 5070 FİYATINA DAHA GÜÇLÜSÜ AVANTAJ TAKSİTTİR O YÜZDEN SICAK FIRSATTIR İNDİRİM YOKTUR

SATICI : AMAZON.COM.TR

1763452811459.webp

Başlığa fiyat yazmayı ne zaman normalleştireceğiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat uygun değil bence 11.11 12 taksit 9070 xt aldım

bi nitro + bide xfx modelleri çok hoşuma gidiyor. xfx bu fiyatta olsaydı direk alırdım
inş düşer de zor gibi anca vatan da 33 e düşmüştü en fazla 9070xt oraya düşer sen şeyde kaçırdın vatan indirimlerinde 29 e pulse çekecektin yag gibi akacaktın oyunlarda

Başlığa fiyat yazmayı ne zaman normalleştireceğiz

Fiyat uygun değil bence 11.11 12 taksit 9070 xt aldım
konuyu okumadınız herhalde fiyat indirim yok avantaj taksittir diye vade farksız 6 taskit imkanı var üstüne fiyat girdim onayladıktan sonra silinmiş tekrar düzelttim

inş düşer de zor gibi anca vatan da 33 e düşmüştü en fazla 9070xt oraya düşer sen şeyde kaçırdın vatan indirimlerinde 29 e pulse çekecektin yag gibi akacaktın oyunlarda

konuyu okumadınız herhalde fiyat indirim yok avantaj taksittir diye vade farksız 6 taskit imkanı var üstüne fiyat girdim onayladıktan sonra silinmiş tekrar düzelttim
evet indirim bittiği gün açıp konularını okumuştum :D. yetişemedik

Piyasanın en underrated kartı bence fiyatı biraz daha düşmeli taksit olsa dahi. 23 e alanlar ayrı bir mutludur 25-26 ya gelirse net alın RX9070 bence fiyat performans açısından 9070xt den daha iyi)

Fiyat ve taksit hakkında yorumumu yaptım bu kart 25bin olmalı

Piyasanın en underrated kartı bence fiyatı biraz daha düşmeli taksit olsa dahi. 23 e alanlar ayrı bir mutludur 25-26 ya gelirse net alın RX9070 bence fiyat performans açısından 9070xt den daha iyi)
Bu haliyle değil

Bu haliyle değil
Evet 28.800 bence de değil. Ben pure beyaz olanını ilk çıktığı dönemde ikinci el 25.000 e aldım memnunum son driver biraz garip çıktı toparlar diye düşünüyorum

Bu haliyle değil
vatan indirimlerinde oluyor ama orada ise taksit sayısı 3 burada ek 3 taksit daha var satıcı amazon iade garnti süreçlerinde diger firmalar gibi zart zort çıakrmaz güvence amazon

Taksitli 9070XT pulse falan bekleyin 30999 TL zaten sadece taksit yok elbet amazona vatana falan düşer bi ilan 31-32 ye
bu kart bu fiyata olmaz

Geri