🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Aynen tam düzenledim mesajı siz yazdınız muhtemelen arkadaşa o denk gelmiş

en güncel ve ucuz fiyat 11.399,00 TL arkadaşlar
N11 de kupon olarak en yüksek 700 tl veriyor. Onu beklerseniz 11.999 tl den 11.299 a düşüyor saat 16.00 da sipariş verdim bugün.

Onun haricinde nasıl malzeme kalitesi görüntü kalitesi vb
Hocam ilk izlenimim çok olumlu malzeme kalitesi f/p oranında iyi. Görüntü kalitesi çok iyi. Parlaklık seviyesi fazlasıyla yeterli. Monitör beyaz diyor ama tam beyaz değil o da güzel sırıtmıyor. Arka rgbyi kontol edebileceğim bir yazılım bulamadım. Panelin ayarlarında sabit 6 renk, nefes isminde geçişli ve kapatma seçeneği var.

Hocam ilk izlenimim çok olumlu malzeme kalitesi f/p oranında iyi. Görüntü kalitesi çok iyi. Parlaklık seviyesi fazlasıyla yeterli. Monitör beyaz diyor ama tam beyaz değil o da güzel sırıtmıyor. Arka rgbyi kontol edebileceğim bir yazılım bulamadım. Panelin ayarlarında sabit 6 renk, nefes isminde geçişli ve kapatma seçeneği var.
Işık sızmasını çekip atabilirmisiz ne kadar var
He bide ilk 2 k denyiminizmi nasıl 2k

Üründe ölü piksel çıkınca yeniden sipariş verdim bu defa orta üst kenara doğru stuck piksel çıktı sag altta da 2 adet sub piksel mevcut🙂 Bu daha az rahatsız edici olduğu için ölü pikselliyi iade edeceğim beyaz zeminde siyah nokta daha rahatsız edici gibime geliyor hem belki kendiliğinden düzelir.

Son düzenleme:

Ekler

• IMG_4608.webp
    IMG_4608.webp
    172.1 KB · Hit: 86
  • IMG_4607.webp
    IMG_4607.webp
    213.4 KB · Hit: 86
IPS panellerde bu sızma normal görünüyor. Dell iyi bir monitörü var bende onda daha fazla bile olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,454
Üyeler
184,933
Son üye
volkan7334
Geri