Xeno34
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Hocam gariptir ki bazı pixeller dokunma ile düzeliyorTozdur hocam o, ölü piksel dokunma ile geçmez.
Hocam gariptir ki bazı pixeller dokunma ile düzeliyorTozdur hocam o, ölü piksel dokunma ile geçmez.
sıkışmış piksel olabilir mi ?Hocam gariptir ki bazı pixeller dokunma ile düzeliyoradı vardı bunun tam hatırlamıyorum
N11 de kupon olarak en yüksek 700 tl veriyor. Onu beklerseniz 11.999 tl den 11.299 a düşüyor saat 16.00 da sipariş verdim bugün.en güncel ve ucuz fiyat 11.399,00 TL arkadaşlar
Onun haricinde nasıl malzeme kalitesi görüntü kalitesi vbÜrünü teslim aldım ölü piksel testinde 3 4 tane siyah piksel vardı piksellere ufak bir dokundum düzeldiler normal mi bu?
Hocam ilk izlenimim çok olumlu malzeme kalitesi f/p oranında iyi. Görüntü kalitesi çok iyi. Parlaklık seviyesi fazlasıyla yeterli. Monitör beyaz diyor ama tam beyaz değil o da güzel sırıtmıyor. Arka rgbyi kontol edebileceğim bir yazılım bulamadım. Panelin ayarlarında sabit 6 renk, nefes isminde geçişli ve kapatma seçeneği var.Onun haricinde nasıl malzeme kalitesi görüntü kalitesi vb
Işık sızmasını çekip atabilirmisiz ne kadar varHocam ilk izlenimim çok olumlu malzeme kalitesi f/p oranında iyi. Görüntü kalitesi çok iyi. Parlaklık seviyesi fazlasıyla yeterli. Monitör beyaz diyor ama tam beyaz değil o da güzel sırıtmıyor. Arka rgbyi kontol edebileceğim bir yazılım bulamadım. Panelin ayarlarında sabit 6 renk, nefes isminde geçişli ve kapatma seçeneği var.
Evet ilk 2k deneyimim. Umarım fotoğraflar yardımcı olur.Işık sızmasını çekip atabilirmisiz ne kadar var
He bide ilk 2 k denyiminizmi nasıl 2k
Bendeki bundan da fazla şanslısınız.Evet ilk 2k deneyimim. Umarım fotoğraflar yardımcı olur.
Bendeki bundan da fazla şanslısınız.
Ölü piksel veya başka bir sorun çıktı mı şuanlıkEvet ilk 2k deneyimim. Umarım fotoğraflar yardımcı olur.