🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Aynen tam düzenledim mesajı siz yazdınız muhtemelen arkadaşa o denk gelmiş

en güncel ve ucuz fiyat 11.399,00 TL arkadaşlar
N11 de kupon olarak en yüksek 700 tl veriyor. Onu beklerseniz 11.999 tl den 11.299 a düşüyor saat 16.00 da sipariş verdim bugün.

Onun haricinde nasıl malzeme kalitesi görüntü kalitesi vb
Hocam ilk izlenimim çok olumlu malzeme kalitesi f/p oranında iyi. Görüntü kalitesi çok iyi. Parlaklık seviyesi fazlasıyla yeterli. Monitör beyaz diyor ama tam beyaz değil o da güzel sırıtmıyor. Arka rgbyi kontol edebileceğim bir yazılım bulamadım. Panelin ayarlarında sabit 6 renk, nefes isminde geçişli ve kapatma seçeneği var.

Hocam ilk izlenimim çok olumlu malzeme kalitesi f/p oranında iyi. Görüntü kalitesi çok iyi. Parlaklık seviyesi fazlasıyla yeterli. Monitör beyaz diyor ama tam beyaz değil o da güzel sırıtmıyor. Arka rgbyi kontol edebileceğim bir yazılım bulamadım. Panelin ayarlarında sabit 6 renk, nefes isminde geçişli ve kapatma seçeneği var.
Işık sızmasını çekip atabilirmisiz ne kadar var
He bide ilk 2 k denyiminizmi nasıl 2k

Üründe ölü piksel çıkınca yeniden sipariş verdim bu defa orta üst kenara doğru stuck piksel çıktı sag altta da 2 adet sub piksel mevcut🙂 Bu daha az rahatsız edici olduğu için ölü pikselliyi iade edeceğim beyaz zeminde siyah nokta daha rahatsız edici gibime geliyor hem belki kendiliğinden düzelir.

Son düzenleme:

Ekler

• IMG_4608.webp
    IMG_4608.webp
    172.1 KB · Hit: 85
  • IMG_4607.webp
    IMG_4607.webp
    213.4 KB · Hit: 85
IPS panellerde bu sızma normal görünüyor. Dell iyi bir monitörü var bende onda daha fazla bile olabilir.

Geri