mucai mk61-wbşu an ne kullanıyorsunuz
mucai mk61-wbşu an ne kullanıyorsunuz
hayırlı olsun hocam doğru tercihGri siyahı sipariş ettim, teşekkürler. Bakalım gelince nasıl bir şey çıkacak
Hocam geldi mi klavye nasılGri siyahı sipariş ettim, teşekkürler. Bakalım gelince nasıl bir şey çıkacak
Geldi benim önceki normal klavyeydi, bu gelince ışıkları olsun, tuş basma hissi olsun benim için harikaydı. Tabii dediğim gibi ben Uzun zamandır normal bir klavye kullanıyordum, ama ben memnunum. Hatta az kalsın kullanmaya kıyamayacaktımhahahaHocam geldi mi klavye nasıl
kısa video atar mısınız sesiyle ilgili zahmet olmazsaGeldi benim önceki normal klavyeydi, bu gelince ışıkları olsun, tuş basma hissi olsun benim için harikaydı. Tabii dediğim gibi ben Uzun zamandır normal bir klavye kullanıyordum, ama ben memnunum. Hatta az kalsın kullanmaya kıyamayacaktımhahaha
Unutmazsam yarın akşama anca atarım hocamkısa video atar mısınız sesiyle ilgili zahmet olmazsa
hocam takipteyim ben de almayı düşünüyorum çokça karşıma çıkıyor bu markaUnutmazsam yarın akşama anca atarım hocam
Tamam memnunsunuz ama, bende alacağım sanırımUnutmazsam yarın akşama anca atarım hocam