Çözüldü✓ 5090 Sistem Toplama Tavsiyesi

mesela ben asla n11'e güvenemiyorum farklı bir satıcı mı seçmem gerekiyor onun yerine :D
ben n11 den aldım çoğu şeyi bir sorun çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığım sistemi farklı şeylerle değiştirebilirsiniz veya arkadaşlar daha iyisini de atabilir

monitörde 4kl 240 hz bulabilir miyiz en önemli fonksiyonu göz yormaması olmalı 2 adet
hocam baktım daha iyisi yok gibi hepsi parça kalitesi kısılmış

özelleştire basın ve aşşagıda yazıklarımı seçin tek tek

Pro Kablolama

Lexar LNM1090 2TB NVMe PCIe Gen5 x4 Okuma 12000MB – Yazma 11000MB Soğutuculu M.2 SSD (LNM1090002T-RNANG)

Enermax Revolution D.F. X 1650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1650EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG 26.5 inç 240Hz 0.03ms 4K UHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör

375.979,31 ₺

EK 2.MONİTÖR

Son düzenleme:
32k işlemci yetkili satıcıdan tavsiye ederim
anakart 13.5k tebilon yetkili satıcı
136k gpu
23k ram 2x32
10k sıvı soğutma
psu sinerjide 12k yetkili satıcı

Psu konusunda tam emin değilim değişiklik gösterebilir bu şekilde 230k civarında bir şey tutuyor içinize sinmeyen bir şey var ise söyleyebilrisiniz bakarız
Kasayı size bıraktım tamamen herkesin zevki aynı olmayabiliyor

ben n11 den aldım çoğu şeyi bir sorun çıkmadı

attığım sistemi farklı şeylerle değiştirebilirsiniz veya arkadaşlar daha iyisini de atabilir

32k işlemci yetkili satıcıdan tavsiye ederim
anakart 13.5k tebilon yetkili satıcı
136k gpu
23k ram 2x32
10k sıvı soğutma
psu sinerjide 12k yetkili satıcı

Psu konusunda tam emin değilim değişiklik gösterebilir bu şekilde 230k civarında bir şey tutuyor içinize sinmeyen bir şey var ise söyleyebilrisiniz bakarız
Kasayı size bıraktım tamamen herkesin zevki aynı olmayabiliyor
Şimdi @asko56 'nın yaptığı sistemi almak mı mantıklı sizinkini mi? bunu tartışalım

Pro Kablolama

Lexar LNM1090 2TB NVMe PCIe Gen5 x4 Okuma 12000MB – Yazma 11000MB Soğutuculu M.2 SSD (LNM1090002T-RNANG)

Enermax Revolution D.F. X 1650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1650EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG 26.5 inç 240Hz 0.03ms 4K UHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör

375.979,31 ₺

EK 2.MONİTÖR

Diğer arkadaşın paylaştığı sistemmi bu sistem mi bakar mısınız

Şimdi @asko56 'nın yaptığı sistemi almak mı mantıklı sizinkini mi? bunu tartışalım

Diğer arkadaşın paylaştığı sistemmi bu sistem mi bakar mısınız
şahsen önerdiğim ramler daha yakışıklı diye düşünüyorum (performans açısından çok fark olmayacaktır ama iş için düşük gecikme lazım ise arkadaşın attığı ram daha iyi)
işlmeciler aynı
Gpu olarak rog astral bir tık daha önde fiyat farkı koymayacak ise ki sanmıyorum rog astral derim
anakartlardan gözünüze güzel geleni tercih edebilirsiniz
Sıvı soğutma bence lian li hem performans hem şıklık olarak
ssd önermeyi unutmuşum ben o.O2
kaç tb lazım ise ona göre seçebilirsiniz bu kadar bütçe var iken kısmak olmaz

Pro Kablolama

375.979,31 ₺

EK 2.MONİTÖR

Bu ürünü söylediğiniz şekilde almaya karar verdim teşekkürler. monitör de 2 adet asus rog'u tercih edeceğim.

Bu ürünü söylediğiniz şekilde almaya karar verdim teşekkürler. monitör de 2 adet asus rog'u tercih edeceğim.
zaten daha iyisi yok monitör 2 adet ekleyemedim aynısından eklerseniz kemik

Geri