NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

banka , önyüklemeli kartlara geçerli değil dediği için ben rastgele ürün alıp iade ettim hepsipaya karta gitmediği için iade olmuyor (Hb premium sahibi olmanız gerek )
Bu konulara biraz yabancıyım sıfırdan bir insana anlatirmis gibi açıklayabilir misin rica etsem. 😄

İade mevzusunu hele hiç bilmiyorum hayatımda hiç bir ürünü iade etmedim alışveriş yapsak bile gelir mi para iadesi

Bu konulara biraz yabancıyım sıfırdan bir insana anlatirmis gibi açıklayabilir misin rica etsem. 😄
Hocam bildiğin bankaya nasıl üye oluyorsan bununlada öyle üye olcan sadece bununki beklediğimden daha hızlı bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade mevzusunu hele hiç bilmiyorum hayatımda hiç bir ürünü iade etmedim alışveriş yapsak bile gelir mi para iadesi
Hocam hepsiburada bakiyeyi direk paya atıyor sebebi premium harcamasında %3 hepsipara veriyor onu almak için ben yaptım 2 dk içinde paya geldi
1763547505524.webp

Hocam bildiğin bankaya nasıl üye oluyorsan bununlada öyle üye olcan sadece bununki beklediğimden daha hızlı bitti

Hocam hepsiburada bakiyeyi direk paya atıyor sebebi premium harcamasında %3 hepsipara veriyor onu almak için ben yaptım 2 dk içinde paya geldi Alıntıyı görüntüle
Öncelikle açıklaman için teşekkürler Hepsiburada premium alıyorum ozmn şimdi ardından bakiye yükleyip harcama yapıyorum.
(Bakiyeyi Nkolay danmi yükleyecez peki

Hocam hepsiburada bakiyeyi direk paya atıyor sebebi premium harcamasında %3 hepsipara veriyor onu almak için ben yaptım 2 dk içinde paya geldi Alıntıyı görüntüle
Davet kodu kısmında sadece davet eden kazanıyor sanırım. Sitesinde öyle yazıyor. Zaten ben faydalanamıyorum heralde davet kampanyasından 19 yaşındayım.

şimdi nkolaya üye olup 1k karta yükleyip hepsiburadadan kitap alsam bana 1k yı geri mi iade etcek

şimdi nkolaya üye olup 1k karta yükleyip hepsiburadadan kitap alsam bana 1k yı geri mi iade etcek
İçerik olarak sıkıntı olmuyor sanırım , evet kartına 1 k yı geri vercek ama sadece harcayabileceğin şekilde

Öncelikle açıklaman için teşekkürler Hepsiburada premium alıyorum ozmn şimdi ardından bakiye yükleyip harcama yapıyorum.
(Bakiyeyi Nkolay danmi yükleyecez peki
evet oraya tl yükleyecen ilk alışverişini sanal kartından yapacaksın aman 100 200 harcama ilk direk 1k üstü harca olduğu kadar alırsın

İçerik olarak sıkıntı olmuyor sanırım , evet kartına 1 k yı geri vercek ama sadece harcayabileceğin şekilde

evet oraya tl yükleyecen ilk alışverişini sanal kartından yapacaksın aman 100 200 harcama ilk direk 1k üstü harca olduğu kadar alırsın
hepsiburadadan kitap alsam da sayacak yani kanka. hb den aldığım şeyin içeriği çok önemli değil o zaman

hepsiburadadan kitap alsam da sayacak yani kanka. hb den aldığım şeyin içeriği çok önemli değil o zaman
aynen ben ayakkabı almıştım mh direk elektronik beyaz eşya dedi bana

Aslında böyle iade edip razer gold alınabilir hepsipay bakiyesi ile.
denedim item satışa yüklemeye çalıştım olmadı bakiye yüklemesi kabul etmiyor sanırım

Bir süre sınırı veya kişi sınırı varmı peki hocam benim bunları yapmam akşamı bulur çünkü işteyim 😄

Gezinirken önüme geldi girdim görüntülü görüşme falan üye oldum harcamamı yaptım bugün yatırıldı . Önceden konusu açılmış alamamış arkadaş tek sıkıntısı mcc kodu (ne tür alışveriş yapıldığına dair pos kodu ) ona dikkat etmeniz gerek yanlış yaparsanız hakkınızı kaybedersiniz . Bugün hesabıma yatırılan 1000 nakit olarak çekilemez ama istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Ben anlık olarak alacağım bir şey olmadığı için hepsiburada da 1k üstü rastgele bir şey aldım iade ettim hepsipaya , indirim gelirse harcarım diye karta iade ederseniz hakkınızı kaybedersiniz. Giriş yaparken davet kodu var 24 yaşından küçükseniz size geçerli değil davet şeysi boşuna nette aramayın. Yani alacak birşeyinizde yoksa 1000 tl ye 2000 bakiye almış oluyorsunuz gayet avantajlı kayıt olma sürecide uzun değil hızlıca yapabilirsiniz. VE ilk harcama miktarınca ödül alıyorsunuz max 1000 tl ona göre ilk alışverişi yapın

site açıklama https://www.nkolay.com/kampanyalar/ilk-alisveris-kampanyasi
24 yaş sınırı kötü olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,769
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54