kaans4g
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
arkadaşlar bu psu yu almayı planlıyorum ama yanlış hatırlamıyosam bu psu nun kötü olduğunu duymuştum bu psu alınır mı (beyaz 1000w pcle 5 full modüler bi psu lazım)
Hayır, tabii ki. Beyaz neden istiyorsun ki? Siyah güç kaynağı alıp sonradan sleeve kablo eklemesi yapabilirsin.arkadaşlar bu psu yu almayı planlıyorum ama yanlış hatırlamıyosam bu psu nun kötü olduğunu duymuştum bu psu alınır mı (beyaz 1000w pcle 5 full modüler bi psu lazım)
dediğin mantıklı ama tüm sistem beyaz olucak olurda psu gözükürse sorun olur alıcağım kasaya alıcağım kasada bu https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yaz-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906927.htmlHayır, tabii ki. Beyaz neden istiyorsun ki? Siyah güç kaynağı alıp sonradan sleeve kablo eklemesi yapabilirsin.
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
Fan eğrisi sert. Ortalama yüklerde sesli gelebilir.
![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 4.798,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AsiaHorse 16AWG PSU Uzatma Kablosu
Bilgisayar Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...wraithesports.com
PSU gözükmüyor. Yani komple beyaz almanızın pek anlamı yok.dediğin mantıklı ama tüm sistem beyaz olucak olurda psu gözükürse sorun olur alıcağım kasaya alıcağım kasada bu https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yaz-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906927.html
şöyle kasa alıp rampage psu takmak nedirdediğin mantıklı ama tüm sistem beyaz olucak olurda psu gözükürse sorun olur alıcağım kasaya alıcağım kasada bu https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yaz-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906927.html
Üstte attığım gibi sleeve kablo eklemesi yapmanız daha mantıklı. Ki düz PSU ile gelen kablolar genelde daha kötü gözüküyor zaten. İllakide beyaz lazım diyorsanızda bu model var yalnızca:ne alayım öneri yapabilirsiniz o yüzden konu açtım (sorgulamak yerine)
yok şuan sizin fikriniz daha cezbedici duruyo muhtemelen dediğiniz gibi daha kaliteli bi siyah psu alıp kablo eklerim muhtemelen teşekkür ederimÜstte attığım gibi sleeve kablo eklemesi yapmanız daha mantıklı. Ki düz PSU ile gelen kablolar genelde daha kötü gözüküyor zaten. İllakide beyaz lazım diyorsanızda bu model var yalnızca: