Rampage rage p15 1000w

Enermax yada Gigabyte alırdım ucuz olmasını istiyorsam ve 1000W-1200W lazımsa. Rampage yine de bulaşmazdım heralde. Kasası başımı ağrıttı PSUsunu bilemiyorum :D

arkadaşlar bu psu yu almayı planlıyorum ama yanlış hatırlamıyosam bu psu nun kötü olduğunu duymuştum bu psu alınır mı (beyaz 1000w pcle 5 full modüler bi psu lazım)
Hayır, tabii ki. Beyaz neden istiyorsun ki? Siyah güç kaynağı alıp sonradan sleeve kablo eklemesi yapabilirsin.

Fan eğrisi sert. Ortalama yüklerde sesli gelebilir.

Hayır, tabii ki. Beyaz neden istiyorsun ki? Siyah güç kaynağı alıp sonradan sleeve kablo eklemesi yapabilirsin.

Fan eğrisi sert. Ortalama yüklerde sesli gelebilir.

dediğin mantıklı ama tüm sistem beyaz olucak olurda psu gözükürse sorun olur alıcağım kasaya alıcağım kasada bu https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yaz-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906927.html

Üstte attığım gibi sleeve kablo eklemesi yapmanız daha mantıklı. Ki düz PSU ile gelen kablolar genelde daha kötü gözüküyor zaten. İllakide beyaz lazım diyorsanızda bu model var yalnızca:

yok şuan sizin fikriniz daha cezbedici duruyo muhtemelen dediğiniz gibi daha kaliteli bi siyah psu alıp kablo eklerim muhtemelen teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,849
Üyeler
184,849
Son üye
swanchez
Geri