Barı zahmet edip odanın ışıkları açaydınız da görebilsek onu da göremiyoz vay be..Belli oluyo mu hocam
Keyfimden konu açmıyorum ya ışıklar açık bu arada ama tekrat atiyimNe bilek hocam biz attığınız resme bakarak. Sarkıyorsa sakıyordur sarkmıyorsa sarkmıyordur. Elinizle üstüne ufakça basın yoklayın bi belli olur zaten. Ne öyle konular açıyorsunuz ya anlamıyorum
Barı zahmet edip odanın ışıkları açaydınız da görebilsek onu da göremiyoz vay be..
Tutucu bile gözükmüyor aga bune aşşağıda da fan var zaten.Keyfimden konu açmıyorum ya ışıklar açık bu arada ama tekrat atiyim
Gördüysem eğer şer..fsiz oluyumTutucu arkada çünkü bekle onu da çekiyim sen sarkıyo mu ona baksan yeter
Objektif olarak yorum yapmam gerekirse o ekran kartında herhangibir eğrilme yok ama tutucuyu valla göremedim.Ya küçük silikon gibi işte aaa nasıl görmüyom
Tamamdır reis ben su terazisiyle baktım dümdüz ama ilk defa 3 fanlı ekran kartım oldu korku var hafifObjektif olarak yorum yapmam gerekirse o ekran kartında herhangibir eğrilme yok ama tutucuyu valla göremedim.