Kask önerisi alabilir miyim

Tartışmasız MT Stinger 2.

Kafayı 5K`lık kaska emanet etmeyin gidin taksitle güzel bir şey alın, hiç bir şey canınıza kıymetli değil. AGV K6 öneririm.

Kafayı 5K`lık kaska emanet etmeyin gidin taksitle güzel bir şey alın, hiç bir şey canınıza kıymetli değil. AGV K6 öneririm.
45Klık scooter ile 25klık kask kullanamam o kadar maddi gücüm yok fiyat bandımda tavsiye verin lütfen

Son düzenleme:
Neden güneş vizörü yok
Kabuk kalitesi en iyi kask o idi seçeneklerin arasından, o yüzden.
Güneş vizörlü (bu bütçede)kaliteli bir kask istiyorsan, en azından HJC C70N al. Düz beyaz ve parlak siyah renkleri ucuz desenlileri 6-7k bandında.

Güneş vizörlü (bu bütçede)kaliteli bir kask istiyorsan, en azından HJC C70N al. Düz beyaz ve parlak siyah renkleri ucuz desenlileri 6-7k bandında.
HJC C70N sertifikalari tam mi acaba dot ve ece22.06
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vızor kalitesini begenmiyorlar ya tam acik tutmak gerekiyormus ya tam kapalı

50cc motorun olupta 20k lık kask takmazsın heralde

HJC C70N sertifikalari tam mi acaba dot ve ece22.06
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vızor kalitesini begenmiyorlar ya tam acik tutmak gerekiyormus ya tam kapalı
Avrupa bölgesinde geçerli olan sertifika ECE 22.06. En dandik kasklar harici bütün kaskların bu sertifikası var, bu sertifika bir belirleyicilik özelliği taşımıyor.
Dot ise Amerika Ulaştırma Bakanlığının sertifikasıdır ve Amerika'da geçerlidir, Türkiye'de alacağın kaskların dot sertifikası bulunmayabilir, bu o kaskın kalitesiz olduğu anlamına gelmez, çünkü Türkiye'de satış yapmak için amerikan testini yaptırmasına gerek yok. Dot olursa daha iyi olur tabi.
Ayrıca, bu sertifikayı alan her kask aynı kalitede değil, bu yüzden ECE 22.06 şartlarının çok daha fazlasını kapsayan, Sharp testinden 5 yıldız alan, en uygun fiyatlardaki C70N önerdim.
Bütçe varsa Fiber öneririm, orası ayrı.

50cc motorun olupta 20k lık kask takmazsın heralde
Valla R25 motorum vardı sattıktan sonra 125cc bir scooter aldım, işim görülsün diye 2 sene ona bindim. Motorun fiyatı 7.000₺ idi, benim üstümdeki ekipmanlar 15.000₺ civarındaydı. Gayet de bindim, millet tip tip baksa da.

Geri