Yardım Sinerji bilgisayar güvenilirmidir ?

WestnighT

80+
Reaksiyon skoru
135
ANAKART 1
ANAKART 2

Bu 2 anakart arasında kaldım ama sinerji givenilir ise 1. anakartı alacağım sizce nasıldır sinerji ? daha önce yakın zamanda alışveriş yappan varsa yardımcı olabilirmi ?

ANAKART 1
ANAKART 2

Bu 2 anakart arasında kaldım ama sinerji givenilir ise 1. anakartı alacağım sizce nasıldır sinerji ? daha önce yakın zamanda alışveriş yappan varsa yardımcı olabilirmi ?
Geçmişte vukuatlı olayları oldu ama alınabilir gibi. Bu modeli önerebilirim.

Geçmişte vukuatlı olayları oldu ama alınabilir gibi. Bu modeli önerebilirim.

matx anakart arıyorum hocam ve beyaz anakart. o yüzden bu ikisini link olarak verdim biri komple beyaz biri parçalı. en az 2 ssd yuvalı olmalı ayrıca bu kriterlere uyan sadece bunlar var. ve maksimum 6500 verebilirim ki o bile çok vermek istediğğim bir fiyat değil açıkçası.
1763589218172.webp
1763589230823.webp

matx anakart arıyorum hocam ve beyaz anakart. o yüzden bu ikisini link olarak verdim biri komple beyaz biri parçalı. en az 2 ssd yuvalı olmalı ayrıca bu kriterlere uyan sadece bunlar var. ve maksimum 6500 verebilirim ki o bile çok vermek istediğğim bir fiyat değil açıkçası.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
matx arıyorsanız en mantıklı seçeneklerden biri attığınız colorful, biostar x3d ve asus b650 mr.

Eagle gayet iyi bence bir kere daha düşünün derim
atx sistem istemiyorum sağolun ve atx alsam dahi siyah almam sıkıyor siyah beni artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

matx arıyorsanız en mantıklı seçeneklerden biri attığınız colorful, biostar x3d ve asus b650 mr.
asus o seviyede baktım ama baya kötü hocam o yüzden colorful ve biostar dediğiniz gibi bende düşünüyorum. asusun vrmleri baya kötü ve soğutucusu ayrıca özellik bakımındanda çok iyi değiller.

Eagle gayet iyi bence bir kere daha düşünün derim
sinerjiden alışveriş yaptıysanız deneyiminizi anlatabilirmisiniz birde ?

atx sistem istemiyorum sağolun ve atx alsam dahi siyah almam sıkıyor siyah beni artık.

asus o seviyede baktım ama baya kötü hocam o yüzden colorful ve biostar dediğiniz gibi bende düşünüyorum. asusun vrmleri baya kötü ve soğutucusu ayrıca özellik bakımındanda çok iyi değiller.

sinerjiden alışveriş yaptıysanız deneyiminizi anlatabilirmisiniz birde ?
1 tane kasa almıştım , boş kasa geçen sene sıkıntı yaşamadım . atx ve daha dolu olan anakartı tekrar düşünün derim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,053
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri