4K monitör LG alınır mı

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,059
Arkadaşlar linteki 4K monitör Nano IPS çok hoşuma gitti 4K monitörlerde 240Hz zor bulunuyor bide hz olarakta çok beğendim bugün sipariş vermeyi düşünüyorum alınır mı ?
Alınır ben ultragear39 aldım taş gibi ilk başta Asus monitör al dediler tabi oled olandan ama Asus bile oled paneli LG den aldığı için gözün kapalı alabilirsin
1B6548A5-9040-47B5-97E6-673CEC15EFD4.webp
Bende bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 k monitör de 240 hz alacak sisteminiz var mı
Adam monitör diyor sen sistem soruyorsun hocam konudan o kadar alakasızsınız

4 k monitör de 240 hz alacak sisteminiz var mı
Adam monitör diyor sen sistem soruyorsun hocam konudan o kadar alakasız
Arkadaşlar linteki 4K monitör Nano IPS çok hoşuma gitti 4K monitörlerde 240Hz zor bulunuyor bide hz olarakta çok beğendim bugün sipariş vermeyi düşünüyorum alınır mı ?
direk al hocam

Alınır ben ultragear39 aldım taş gibi ilk başta Asus monitör al dediler tabi oled olandan ama Asus bile oled paneli LG den aldığı için gözün kapalı alabilirsin Alıntıyı görüntüleBende bu şekilde

Adam monitör diyor sen sistem soruyorsun hocam konudan o kadar alakasızsınız

Adam monitör diyor sen sistem soruyorsun hocam konudan o kadar alakasız

direk al hocam
Süper sistem hocam güle güle zevkini çıkar ❤️
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...ms-240-hz-gaming-monitor-beyaz-164930176.html Bu nasıldır mini led her şeyi olsun çok güzel geldi.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...ms-240-hz-gaming-monitor-beyaz-164930176.html Bu nasıldır mini led her şeyi olsun çok güzel geldi.
Hocam ben bu monitör serisini biliyorum bundan almayı düşündüm hatta bir ara gerçekten karar vermiştim ama vazgeçtim LG’nin ultra serisini aldım çünkü bu serilerde kronik SORUNLAR yaygın olarak biliniyor diye biliyorum

Bu Monitörde Görülen Yaygın Sorunlar
❗ 1) Parlaklık titreşimi / “flickering” sorunu

Samsung Neo G8’in en çok şikâyet edilen problemi:

240 Hz’de oyun oynarken
  • G-Sync / FreeSync açıksa
    bazı kullanıcılarda hafif titreme/flicker oluşuyor.

Bazı yazılım güncellemeleriyle düzeldi ama hâlâ yaşayanlar var.

❗ 2)

Local dimming blooming

Mini-LED olduğu için:

• Siyah ekranlarda beyaz nesne olduğunda ışık parlaması (blooming) görülebiliyor.
    Bu normal ama bazı panellerde daha fazla.

❗ 3)

Ölü piksel / ışık sızması şikâyetleri

Samsung VA panel üretimi çok stabil değil.

Google’da Neo G8 aratınca şunları görürsün:

• Ölü piksel
  • Kenarlarda ışık sızması
  • Panel lotery (şans işi)

Bu %100 mutlaka olur demek değil, ama risk var.

Chatgpt bile yaygın kronik sorunlardan bahsediyor alınır mı alınabilir ama bunun dışında farklı opsiyonlar da var ben şahsen almazdım

Bütçe ne kadar

IMG_4486.webp
Şahsen bu monitörü almanı tercih ederim ben de bunun bir boy büyüğü var ve kullandığımdan beri hiç pişman değilim bu kadar yüksek bir performans beklemiyordum bende 4K monitör almayı düşündüm benim sistemi çok rahat açabilir ama o çözünürlükte oyun oynamak ister istemez sistemde yorulma yapabiliyor bütçem sınırsız olsa daha almadım şahsi tavsiyem hocam 2 K monitör alıp yüksek çözünürlükte ve geniş ekran boyutuyla daha keyifli oyun deneyimi yaşayabilirsiniz

Hocam ben bu monitör serisini biliyorum bundan almayı düşündüm hatta bir ara gerçekten karar vermiştim ama vazgeçtim LG’nin ultra serisini aldım çünkü bu serilerde kronik SORUNLAR yaygın olarak biliniyor diye biliyorum

Bu Monitörde Görülen Yaygın Sorunlar
❗ 1) Parlaklık titreşimi / “flickering” sorunu

Samsung Neo G8’in en çok şikâyet edilen problemi:

240 Hz’de oyun oynarken
  • G-Sync / FreeSync açıksa
    bazı kullanıcılarda hafif titreme/flicker oluşuyor.

Bazı yazılım güncellemeleriyle düzeldi ama hâlâ yaşayanlar var.

❗ 2)

Local dimming blooming

Mini-LED olduğu için:

• Siyah ekranlarda beyaz nesne olduğunda ışık parlaması (blooming) görülebiliyor.
    Bu normal ama bazı panellerde daha fazla.

❗ 3)

Ölü piksel / ışık sızması şikâyetleri

Samsung VA panel üretimi çok stabil değil.

Google’da Neo G8 aratınca şunları görürsün:

• Ölü piksel
  • Kenarlarda ışık sızması
  • Panel lotery (şans işi)

Bu %100 mutlaka olur demek değil, ama risk var.

Chatgpt bile yaygın kronik sorunlardan bahsediyor alınır mı alınabilir ama bunun dışında farklı opsiyonlar da var ben şahsen almazdım

Bütçe ne kadar

IMG_4486.webp
Şahsen bu monitörü almanı tercih ederim ben de bunun bir boy büyüğü var ve kullandığımdan beri hiç pişman değilim bu kadar yüksek bir performans beklemiyordum bende 4K monitör almayı düşündüm benim sistemi çok rahat açabilir ama o çözünürlükte oyun oynamak ister istemez sistemde yorulma yapabiliyor bütçem sınırsız olsa daha almadım şahsi tavsiyem hocam 2 K monitör alıp yüksek çözünürlükte ve geniş ekran boyutuyla daha keyifli oyun deneyimi yaşayabilirsiniz
Burada ikinci el yazıyor ama bunların sıfırı da var bu fiyata ikinci el açıklamasına aldanmayın

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,018
Üyeler
184,872
Son üye
Ofluiso
Geri