Çözüldü✓ Sistemim hazir ama Ram alamadim.. Sizce ne yapmaliyim??

hantt

80+
Reaksiyon skoru
25
selamlar herkese, sistemi topladim tek eksigim ram kaldi malum gündemden dolayi.. ddr5 toplamaya basladigim icin dönemiyorum da sizce ne yapmaliyim?

corsair 16gb ddr5 cl36 6000mhz: 6000tl (fiyat iyi gibi bu arada)

twinmos 16gb cl36 5600mhz: 5500tl (kuponla)
https://www.n11.com/urun/twinmos-tm...-mhz-cl36-ram-63003298?magaza=lowellteknoloji

crucial pro 16gb cl 36 600mhz: 6179tl (kuponla)

sizce bunlardan birini alip geceyim mi yoksa önerebileceginiz alternatifler var midir?

burayi ilk kez görüyorum 2 gün icinde onay vermezsek para iade oluyormus. iyi görünüyor tesekkürler bakacagim buna
ayn akakçenin ben alışveriş yaptım sorun yaşamadım, üründe sıfır.

selamlar herkese, sistemi topladim tek eksigim ram kaldi malum gündemden dolayi.. ddr5 toplamaya basladigim icin dönemiyorum da sizce ne yapmaliyim?

corsair 16gb ddr5 cl36 6000mhz: 6000tl (fiyat iyi gibi bu arada)

twinmos 16gb cl36 5600mhz: 5500tl (kuponla)

crucial pro 16gb cl 36 600mhz: 6179tl (kuponla)

sizce bunlardan birini alip geceyim mi yoksa önerebileceginiz alternatifler var midir?
Ben kendi ramlarimi ikinci ek aldım yaklaşık 1 ay önce paramgüvendeyle almıştım hiç bir sorun yaşamadım temiz sorunsuz kullanıyorum uygun fiyat yakalarsanız siz de böyle bir yöntem izleyebilirsiniz

Ben kendi ramlarimi ikinci ek aldım yaklaşık 1 ay önce paramgüvendeyle almıştım hiç bir sorun yaşamadım temiz sorunsuz kullanıyorum uygun fiyat yakalarsanız siz de böyle bir yöntem izleyebilirsiniz
cevap icin tesekkürler artik o kadar bunaldim ki bu bütceleri gözden cikardim o yüzden 2. el düsünmüyorum

Geri