1000 Watt PSU önerisi.

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
20000
Merhabalar, yeni topladığım bilgisayara PSU bakıyorum. Ekran kartı olarak Asus Rog Strix Astral 5080, İşlemci olarak AMD reyzen 9 9950X3D işlemciye sahibim ve bu parçaları tam olarak besleyecek bir PSU'ya ihtiyacım var, önerebileceğiniz kaliteli PSU var mıdır acaba? Maksimum 20.000TL bütçem var.

Hocam fiyatı ucuz mu yoksa ben mi başka yerden baktım, Thor bakıyordum 20.000 Diyordu, 10.000'e hiç fena değilmiş. Tüm korumalara sahip değil mi bu?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeller gayet iyidir. Alınır.
Siz hangisini tercih edersiniz hocam, Asus'u mu yoksa MSI'ı mı?

Merhaba tier list göre en iyiler arasında bu ürünler

Merhaba tier list göre en iyiler arasında bu ürünler
Asus Rog iyi değil midir hocam sizce?

Asus Rog iyi değil midir hocam sizce?
Hocam bende PSU alacağım 1000 veya 1200W civarı tek kararsız kaldığım nokta ATX 3.1 ve PCIE 5.1 için bu fiyatı vermeye değer mi onu karar veremedim.
Açıkçası ATX 3.0 ve PCIE 5.0 alacak olsam ENERMAX seçerdim

Hocam bende PSU alacağım 1000 veya 1200W civarı tek kararsız kaldığım nokta ATX 3.1 ve PCIE 5.1 için bu fiyatı vermeye değer mi onu karar veremedim.
Açıkçası ATX 3.0 ve PCIE 5.0 alacak olsam ENERMAX seçerdim
Hocam valla ben o kadar bilmiyorum detaylı olarak ya, bu sisteme gidecek bir PSU arıyorum sadece, 1000Watt sorun çıkarmayacak bir PSU. Asus Rog Strix güzel gibi ama ne kadar ömrü olur falan bilmiyorum. Corsair da güzel görünüyor.

Bende çok aşırı bilgim yoktu son 5 gündür araştırıyorum forumları yapay zekaları vb yerleri araştırıyorum sizin sisteme en az 1000W lazım bence O.C vb yaparsanız sınırda gibi bence.
Şunu gördüm üreticinin 10 yıl garanti verdiği PSU dan korkmayın fakat almışken ATX 3.1 vb de desteklesin mi derdine düştüğüm için kararsız kaldım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama CORSAIR Türkiye de desteği iyi diyorlar
Hocam valla ben o kadar bilmiyorum detaylı olarak ya, bu sisteme gidecek bir PSU arıyorum sadece, 1000Watt sorun çıkarmayacak bir PSU. Asus Rog Strix güzel gibi ama ne kadar ömrü olur falan bilmiyorum. Corsair da güzel görünüyor.
Zamanınız varsa bu siteyi inceleyin

Corsair al geç.

Geri