🔥İndirim Trendyol Ülker Ürünlerinde İndirim

vay be ulan binlerce çocuk öldü her gün boykot indirimi paylaşıldı 1kişi bile boykot demedi palm yağı daha büyük düşman demekki :) ben ülkerde almam diğer normal olması gereken boykotlarıda

Senin ananın babanın ağzına giren ürün zararlı ve bu boykot ediliyor, diğeri seni bizzat etkilemiyor nesi değişik?
hocam, boykot edilen israil malları şifa kaynağı mı? Hepsinin hem üretim tesislerinin hem ürettiklerinin ülkemizin kaynaklarına ve insanına zararı var. Ülker boykot edilmesi de başta siyasi kaynaklıydı. İki boykotu de destekliyorum zaten.

Ülker yiyenin kendine saygısı yoktur

Ekler

• 1000023982.webp
    1000023982.webp
    58.8 KB · Hit: 38
Ülker'de çalışan birisi olarak büyük indirimde olsa bile tavsiye etmiyorum.

vay be ulan binlerce çocuk öldü her gün boykot indirimi paylaşıldı 1kişi bile boykot demedi palm yağı daha büyük düşman demekki :) ben ülkerde almam diğer normal olması gereken boykotlarıda
Palm yağının üretim sürecini izlersen küresel bir sıkıntı olduğunu ve lobisinin çok güçlü olduğunu görebilirsin. Ve bu ürüne karşı kullanılabilecek tek silah kişisel tercihlerimizi dizginlemekten geçer. Ayrıca benim için her şeyden önce kendi ülkem ve milletimin çıkarlarıdır. Bu konularda tavizsiz bir şekilde öne çıkabiliyorsak diğer milletler için ne yapabiliyorsam yaparım. Şuan Türk halkının ilk derdi Filistin konusundan ziyade kendisini düzlüğe çıkartmak olmalıdır. Tabii Filistin'de yaşananların doğru olduğunu söylemiyorum orada büyük bir insanlık suçu işleniyor ancak bu konuda Türkiye halkının yapabileceği dolaylı bir şeyde yok. Türkiye hükümeti ve dünya ülkelerinin hükümetlerinin müdahile etmesi gerekiyor.

aga ucuzken sevmesem de aldığım ürünler oluyor. çoğu ülker ürünü bedavayken bile yenmiyor. o kadar şekerli ki ya çikolata ürünlerinden sadece toz şeker tadı geliyor kekler falan karın ağrısı innaılmaz

Google ye palm yagi nedir? Zararları nedir? Yazarak araştırmanızı sonra tövbe etmenizi öneririm

Bedava olmadığı sürece elimi sürmem Eti ve Şölen den devam

Sadece siyasi boykot değil içerisinde palm yağı, glikoz şurubu olmayan ürünü hemem hemem yoktur, Amerika dahil birçok ülke bazı ürünlerini iade ettiklerini biliyorum. Ayrıca zamanında cemaatle birlikte Eti gibi çok daha kaliteli markayı rekabet için piyasada engellemişlerdir.

Sadece siyasi boykot değil içerisinde palm yağı, glikoz şurubu olmayan ürünü hemem hemem yoktur, Amerika dahil birçok ülke bazı ürünlerini iade ettiklerini biliyorum. Ayrıca zamanında cemaatle birlikte Eti gibi çok daha kaliteli markayı rekabet için piyasada engellemişlerdir.
ülker her ürününe palm yağı koymuyor lütfen araştırmadan yorum yapmayalım mesela bu ürününde palm yağı yok(şüpheli).

1763648106790.webp

Geri