🔥İndirim Fantech Black Friday İndirimleri

jeyav

80+
Reaksiyon skoru
82
fantech'in kendi sitesinde bazı ürünler indirime girmiş. shipping policy'de türkiye önceden kaldırılmıştı sonra yeniden eklendi. türkiye gözükmesine rağmen sepete ekleyince şuan gönderim yapılamıyor yazıyor. desteğe soracağım cevap gelirse konuyu güncellerim.

1763654359211.webp

bunu 1.5 sene önce 2000 e almıştım wraith sağlam kazık atmış :peeposad2:

Alıntıyı görüntüle

bunu 1.5 sene önce 2000 e almıştım wraith sağlam kazık atmış :peeposad2:
indirimsiz hali kargo dahil daha ucuza geliyor wraith'e göre. vergi eklenince belki aynı olur ama kendi sitesinden almak daha mantıklı yine de. wraith biraz fazla koyuyor üstüne.

ben shooter 3 alacaktım ama indirime girmemiş baktım bu girmiş. daha iyi gibi duruyor önerir misiniz?

kaç dolara kadar problem yoktu 15 di değilmi?

27 30 demişler bi kalvye çekilebilir gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ak 820 max kullanıyoorum sürekli çift basış şikayetim var. çok dertliyim gözümde kesmiyoor gibi.

yurtdışından hiç alışveriş yapmadım paypal yasak değil mi nasıl ödeme yapıyoruz veya türkiyeye gelişindeki 30 euro sınırına kargo dahil mi bilgilendirebilir misiniz

Hocam Türkiye'ye gönderim satın alma kısmında gözükmüyor profilden adres yazılıp denenebilir ama

Şu acaba takılabilir mi, deneyesim var ama kararsız kaldım. 1 adet oyun kolu, 1 adet klavye alayım diyorum. Bir sürü ekipmanım var ama denemek istedim çok güzel ve uygun fiyatlı görünüyorlar.

Klavyeleri çok iyi çok ucuz duruyo ah ülkeye gönderim yapsalar 2 tane çekicem ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,394
Üyeler
184,931
Son üye
Abdurrahman08
Geri