🔥İndirim FC26 STEAM'DE %50 İNDİRİME GİRDİ

Oh çok iyi oldu. Şimdi yeni oyuncular sayesinde daha çok maç kazanıcam.

PC'cilere önerim almayın, oyun optimizasyon özürlü. Input delay sorunu var ikinci yarı fps düşüş sorunu var. Paranızı çöp etmeyin ben sildim oyunu. Sistemim imzamdaki gibi herkeste aynı sorun var PC'de oynayan.

Geçen seneye göre oyuncu sayısında yüzde 60 düşüş var o yüzden yüzde 50 indirim aldı.

%80 indirime girmez mi yav

Her ea fc oyunu kasım sonunda %50 aralık sonunda ise %60 indirim alır yani oyun kötü, oyuncu yok indirimi değil bu. İsteyen bekleyip 20 Aralık civarında 7 dolar daha ucuza alabilir. Ama kesin indirim olur olmaz bilemem. YTD
Bu söylediğim ps store için de geçerli onda da aralık sonunda %60 indirim geliyor normalde. YTD

PC'cilere önerim almayın, oyun optimizasyon özürlü. Input delay sorunu var ikinci yarı fps düşüş sorunu var. Paranızı çöp etmeyin ben sildim oyunu. Sistemim imzamdaki gibi herkeste aynı sorun var PC'de oynayan.
Sende oluyor sanirim bende 0 problem ama oyun çok kotu o ayri

Her ea fc oyunu kasım sonunda %50 aralık sonunda ise %60 indirim alır yani oyun kötü, oyuncu yok indirimi değil bu. İsteyen bekleyip 20 Aralık civarında 7 dolar daha ucuza alabilir. Ama kesin indirim olur olmaz bilemem. YTD
Globalde habere düştü dostum. Yayıncılar bile sıkılıyor artık.

Valla her seneye aynı oyun + iyi kadro kurmak için para yatırmak lazım bide sıkıntı

Globalde habere düştü dostum. Yayıncılar bile sıkılıyor artık.
Oyun kötü olabilir ona bir şey demiyorum sadece indirimin bu konu ile bir alakası yok onu diyorum. SteamDB gibi sitelerden diğer ea fc oyunlarının da çıktığı senelerde aynı tarihlerde indirime girdiğini görebilirsin. Yani bu tür firmaların ekonomi planı olduğu için her zaman indirim tarihleri önceden bellidir.

Geri