NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Trendyol iadesi ile bakiye yapan var mı ? Alacağım ürün trendyolda çok daha uygun

5 dk'da hesap açıldı hazırız... @SeNNurki ye teşekkürler davet kodunu girdim 200 TL yakın zamanda gelir umarım..
Hocam bu HB'dan Razergold 1050 TL ödeyip alıyoruz sonrasında bunu nasıl nakit'e çeviriyoruz? Razergold nerelerde satılıyor? 1000 TL'lik razergold'u kaça satabiliyoruz?

850 TL'ye falan alıyor siteler goldu direkt 1000tl lik alışveriş yapmak daha mantıklı değil mi :D illa ki alacak bişeyler var

5 dk'da hesap açıldı hazırız... @SeNNurki ye teşekkürler davet kodunu girdim 200 TL yakın zamanda gelir umarım..
Hocam bu HB'dan Razergold 1050 TL ödeyip alıyoruz sonrasında bunu nasıl nakit'e çeviriyoruz? Razergold nerelerde satılıyor? 1000 TL'lik razergold'u kaça satabiliyoruz?
Liderepin veya Vatan Game'e satabilirsin. 850'ye alıyorlar.

Yani bu şekilde yaparsak +800 TL kazanmış oluyoruz... 850 TL satarken komisyon alınıyor diyorlar doğru mu?
doğrudur razer gold satarken %15 komisyon gidiyor sonraki gün +1000 geldiğinden bu direk kar oluyor
teşekkürler hocam :widepeepo:

İlk gün acaba sıkıntı olmaz diye içimden geçiriyordum konuyu açanda benim alınamasaydı başa bela almış olacaktım bi rahatladım :kedi: :kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri