Kampanyada yazıyor sadece online görüşme ile üye olan müşterilerde geçerli kurye ile olursa olmuyor diye.vala kurye güven vermedi de keşke direk görüntülüden haledilseydi
Kampanyada yazıyor sadece online görüşme ile üye olan müşterilerde geçerli kurye ile olursa olmuyor diye.vala kurye güven vermedi de keşke direk görüntülüden haledilseydi
Hangi sarıcıdan almıstınız hocamRazer gold alacaklar alabilir Hepsiburadadan. İadem gelmiş.
LarabayHangi sarıcıdan almıstınız hocam
5 dk'da hesap açıldı hazırız... @SeNNurki ye teşekkürler davet kodunu girdim 200 TL yakın zamanda gelir umarım..Larabay
Liderepin veya Vatan Game'e satabilirsin. 850'ye alıyorlar.5 dk'da hesap açıldı hazırız... @SeNNurki ye teşekkürler davet kodunu girdim 200 TL yakın zamanda gelir umarım..
Hocam bu HB'dan Razergold 1050 TL ödeyip alıyoruz sonrasında bunu nasıl nakit'e çeviriyoruz? Razergold nerelerde satılıyor? 1000 TL'lik razergold'u kaça satabiliyoruz?
Yani bu şekilde yaparsak +800 TL kazanmış oluyoruz... 850 TL satarken komisyon alınıyor diyorlar doğru mu?Liderepin veya Vatan Game'e satabilirsin. 850'ye alıyorlar.
doğrudur razer gold satarken %15 komisyon gidiyor sonraki gün +1000 geldiğinden bu direk kar oluyorYani bu şekilde yaparsak +800 TL kazanmış oluyoruz... 850 TL satarken komisyon alınıyor diyorlar doğru mu?
teşekkürler hocam5 dk'da hesap açıldı hazırız... @SeNNurki ye teşekkürler davet kodunu girdim 200 TL yakın zamanda gelir umarım..