Hangi oyunlarda 78 derece gördü? Aida64 testi yapıp dener misin acaba? O kadar iyi sogutacagini düşünmüyorum benİncehesaptan aldığım hazır sisteme takmışlar, R7 9700x'i gayet rahat soğutuyor. 78 derece üstünü görmedim. x3d'leri soğutamaz diye düşünüyorum. 100W altı işlemcileri soğutur, inteller ve üstü zor. Öyle aşırı bir sesi de yok. İnternette test yapanı da görmedim. Önceden bu markanın kulaklığını kullanmıştım, 5 senelik üniversite hayatımda beni yarı yolda bırakmadı.
şu an işteyim eve geçince unutmazsam yapıp atarım. Sistem elime geçeli 2 hafta oldu ve taşınma durumumuz olduğundan çok takılamadım henüz.Hangi oyunlarda 78 derece gördü? Aida64 testi yapıp dener misin acaba? O kadar iyi sogutacagini düşünmüyorum ben
ben de merak ettim bakalım eve geçince test edeceğim.7500f var bende MSI Mag CoreLiquid M240 ARGB işlemci oyunlarda 60 70 arasında geziyor bu 120mm soğutucunun gerçekten tam performansı açıksa 9700x işlemciyi soğutması imkansız bence fakat hazır sistem testlerinde gördüğüme göre milletin işlemcisi 60 küsür waatları çekerken benimki 120w kadar çıkıyor şuan bi tık aşağıda 90wda kullanıyorum dememoki ayarlarında bir düşüklük olabilir
Alıntıyı görüntüle
occt ile test et kaç w. çektiğinede bakben de merak ettim bakalım eve geçince test edeceğim.
Evet 70 derecelerde geziyorsa güç kesiyor olabilirocct ile test et kaç w. çektiğinede bak
Alt düzeydekiler o şekilde. Üst düzey soğutmalarda genelde 10 derece fark oluyor.vallahi ben hem sıvı hem hava soğutma aynı anda siparis verdim (3-5 ay önce ). iyzicoo indirimleri zamanında almıştım cok uyguna geldi, ikiside aynı derece soğutuyor bu sıvı soğutmanın olayı nedir hala anlamadım. bence hava soğutmalara yönelin hem kurulumu kolay hem yer kaplamıyor.
doğru yaptım diye düşünüyorum bir yeri yanlış yaptıysam öyle göndereyim.Hangi oyunlarda 78 derece gördü? Aida64 testi yapıp dener misin acaba? O kadar iyi sogutacagini düşünmüyorum ben