thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,340
DS2 hariç adayları beğendim. DS2 tamamen torpil 8 ayrı kategori de aday oldu ayrıca
KCD2 kazandı bile
Donkey Kong Bananza alır.
Bence expedition 33 almalı ama yazdıklarınızda alsa neden aldı demem.
Çoğu kategori de torpille aday olan terörö sempatizanı kojima kazanamasın da kim kazanıyorsa kazansın
8 ayrı kategorinin maksimum 1-2 tanesinde belki aday olurdu hepsinde aday yapmışlar bu kadar lobicilik olmazEvet. Bana göre de Expedition 33 almalı. DS2'nin kazanacağına ihtimal vermiyorum. Torpilin o kadarına cesaret edemezler.
rpg de bence de kcd2 almalı.E33 alip göturecek yalnız rpg de kcd2 alma ihtimali yüksek
ARC RAİDERS NERDE ULAAAAAAAAAAAN , kcd 2 alır bu arada. Ama muhtemelen taraflı olacaklarından dolayı donkey kong veya hollow knight alacak.Alıntıyı görüntüle
DS2 hariç adayları beğendim. DS2 tamamen torpil 8 ayrı kategori de aday oldu ayrıca![]()
Yok ya donkey kong family felan alır anca game of the year %99 e33 %1 ihtimalde kcd2 (ikisi de hak ediyor bence)ARC RAİDERS NERDE ULAAAAAAAAAAAN , kcd 2 alır bu arada. Ama muhtemelen taraflı olacaklarından dolayı donkey kong veya hollow knight alacak.
Bence de genel olarak iyi bir yıldı pandemi sonrası dizi film eğlence sektörünü düşününce oyun endüstrisi net bir şekilde iki yıldır toparlıyor. Toparlayanlar ağırlık asya firmaları ve küçük-orta ölçekli avrupa firmaları olması da boşuna değil. ABD tarafı hiç iyi değilBu sene video oyun açışından biraz iyi gibiydi. Ve ayrıca Clair Obscur: Expedition 33 tahminim yılın oyun ödülünü alacağını tahmin ediyorum. Sandfall helal olsun. Adamlar bir kaç senelik belki 4 veya 5 senelik indie firma adamlar. Gerek unreal engine 5 grafik motorunu optimize ederek başarılı grafik yaptılar. Ve sıralı tabanlı oyunun mekaniğini yeni bir yenilik gibi getirdiler. Ve sıralı jrpg oyuna resmen adamlar yenilik yaptılar. Ve expedition 33 müzikleri de çok kaliteli. Sandfall bağımsız küçük firmanın bu sene yaptığı oyunu görünce, acaba ubisoft büyük firma olduğu halde kalitesiz oyunları yapıyor .Gerçi ubisoft çok az IP yapıyor ama oda başarısız oluyor. Sandfall helal olsun adamlar bağımsız küçük firma olmasına rağmen adamlar çok kaliteli oyun yaptı.Ayrıca ubisoft firmasını ps4 neslinde dahi sevmemiştim. Ve 2026 yılı bu sene den çok daha iyi olacak. GTA 6 Wolverine,black desert, Saros belki de seneye Half life 3 de çıkacağını tahmin ediyorum. Çünkü half life 3 bu ay sonu veya aralıkta duyurulacağı hakkında çok ciddi söylentiler mevcut. Umarım söylentiler bu sefer doğru çıkarda Gabe Newell reis bu sene half life 3 duyurur.
E33 oynamadım ama türkçe çevirisini çıkardıkları anda satin alacağım o derecerpg de bence de kcd2 almalı.
ds2 hiçbir ödül almamalı
e33 aday olduğu 1-2 kategori hariç hepsini almalı
Yotei en az 1 ödül almalı
Ben de çeviriyi bekliyorum bu tip oyunlarda ingilizce anlamadığım yerler olabiliyor yerelleştirme gerekiyor gelir gelmez ya oyunu alırım ya da gamepass alıp oynayacağım farklı türlere yenilik katan vizyonları beğeniyorumE33 oynamadım ama türkçe çevirisini çıkardıkları anda satin alacağım o derece![]()