ACİLL SİSTEM ÖNERİSİ BÜTÇE 60k

IErenN

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
65000
Game Garaj Prime S2 Amd Ryzen 5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RTX5060Ti 16GB Freedos Oyuncu OEM Paket

Bu sistemi buldum sizce nasıl alınır mı? yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Hocam peki ne önerirsin neden alınmaz yardımcı olurmusun
attığınız sistem kazık 5060 ti 7500f li sistem leri 40 a veriyorlar keriz avında o satıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem işlemci olarak hede ekran kartı olarak siszin attığınız sisteme tur bindirir

attığınız sistem kazık 5060 ti 7500f li sistem leri 40 a veriyorlar keriz avında o satıcı

hem işlemci olarak hede ekran kartı olarak siszin attığınız sisteme tur bindirir
bu sisteminde eksikleri var

Taksit içinse alınabilir bence şuan piyasada 10 taksit yapan hiç bir yer yok malesef peşin varan varsa başka şeylere bak ama

nvisia amd fark etmez derseniz bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi kasa budur
14984.webp

75'e böyle bir baba çekiliyordu dün

Alıntıyı görüntüle
75'e böyle bir baba çekiliyoriyi sistem

Alıntıyı görüntüle
bu gördüm zaten ama benim attığım zaten adamın bütçesini aşıyor bunu kaldırabilirmi emin değilim

Alıntıyı görüntüle
zaten benim attığım sistem dede işlemci soğutucusunu frisby 360mm yapım işlemciyide 7800x3d yapınca 75 küsüre denk geliyor

Son düzenleme:

bu gördüm zaten ama benim attığım zaten adamın bütçesini aşıyor bunu kaldırabilirmi emin değilim

zaten benim attığım sistem dede işlemci soğutucusunu frisby 360mm yapım işlemciyide 7800x3d yapınca 75 küsüre denk geliyor
Ben bile bu sistemi görünce çok hoşu a gitti rtx 5070 sistem aldım aynı fşyata sıvı soğutma da 240mm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,852
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri