🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Banka verdimi cashback kampanya ilk alışveriş diyor sen 5 kere alış veriş yapmıssın nasıl oluyor
La yok, 1000 iadeyi verdi, direk 1000 atamıyorum istanbul karta, 12 TL komisyonla 1012 yapıyor ama cüzdanlara aylık yükleme limiti 1000 TL olduğu için hata veriyor, bende parça parça aktarılıp nakite çevrilebilir diye dedim

Banka verdimi cashback kampanya ilk alışveriş diyor sen 5 kere alış veriş yapmıssın nasıl oluyor
Alışveriş yaptıktan sonra gelen 1000 cashbacki parça parça istanbul karta yükleyip nakite çevirebilirsin, direk en başta istanbul karta yüklersen saymaz çünkü alışveriş değil cüzdan yüklemesi olarak görüyo, önce alışveriş sonra gelen iadeyi cüzdana yükleyecen ordan ibana

Alışveriş yaptıktan sonra gelen 1000 cashbacki parça parça istanbul karta yükleyip nakite çevirebilirsin, direk en başta istanbul karta yüklersen saymaz çünkü alışveriş değil cüzdan yüklemesi olarak görüyo, önce alışveriş sonra gelen iadeyi cüzdana yükleyecen ordan ibana
Anladım kardeşim saol sen ilk alışverişi nerden yaptın bende alıp iade edicemde hepsipay en mantıklı olanmı

Anladım kardeşim saol sen ilk alışverişi nerden yaptın bende alıp iade edicemde hepsipay en mantıklı olanmı
Trendyoldan yaptım, ne aldığın önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anker q30 aldım 1999 liradan trendyoldan, 1000 iade geldi 960 lirayı nakite çevirip ibana attım 3000 liralık kulaklık 1000 liraya geldi

1000006220.webp

hocam bu iade ne zaman gelir 1 saat oldu

Brom konu içi teşkkür ederim. Hediye bakiye geldi ma ne kadar süresi va acaba kartta dursa sorunolur mu?

Ona uğraşmaya gerek yok önce Vodafone Paye tek parça at sonra İstanbulkart'a aktar

Geri