İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Razer kulaklıklar çatlama garantili falan. Fiyatları da gereksiz yüksek maalesef.
bende 2. ele yönelicektim ama şuan x9 için stok beklicem sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer kulaklıklar çatlama garantili falan. Fiyatları da gereksiz yüksek maalesef.

pembe bozar hocam ya

Hocam 2 ayda stoktalaramı geleckmiş x9 🫣 çok fazla ya v9 alsam pişman olurmuyum ve boyut olarak v9 dahamı ufak.
X9 daha ucuz ve bi tık upg edilmiş hali gibi. Ekstra kulak padi de çıkıyor. Padi kendiniz alsanız 400tlye falan geliyor. 1k daha ucuz alıyorsunuz, ve mikrofon açısından daha iyi bi kulaklığınız oluyor

bende 2. ele yönelicektim ama şuan x9 için stok beklicem sanırım

pembe bozar hocam ya
Pembe bozar diyen herkes çok mutlu oldu tercihinden :D 3-5 sayfa slaaaayledik 💅

X9 daha ucuz ve bi tık upg edilmiş hali gibi. Ekstra kulak padi de çıkıyor. Padi kendiniz alsanız 400tlye falan geliyor. 1k daha ucuz alıyorsunuz, ve mikrofon açısından daha iyi bi kulaklığınız oluyor

hocam fikrimi çok değiştiriyosunuz :D alınabilir aslında evde takıcam sonuçta ama oyuncak gibi bi pembe rengi yoktur umarım

Haklısınız ama pembe renkde hiç istemiyorum 😁

Pembeyi alırsam evlatlıktan red edilecekmişim ondan bekliyoruz

Açıkçası bende pembe olunca 2 kere düşündüm ama razer v2 pro yu iptal edip aldım bu ürünü bence son derece başarılı 2-3 ay beklerim derseniz yeni stok gelir muhtemelen ama fiyat bu baremde kalmayabilir

pembe membe aldık slayylıyoruz kalıtesı yeter 💅

Bu kulaklı için kılıf ve ped acaba Shein'de var mıdır orda indirim falan var ilk alışverişe daha uyguna gelebilir.

kulaklık iyi güzel memnunum da şu şarkı dinlerken ki bozulmaları aşamıyorum yahu...
hani çok yüksek kalite bi verim beklemiyorum da en azından bozulmalar olmasın istiyorum eski kulaklıkta eq falan ellememiştim hiç normal dinliyordum bu neden böyle yapıyor :/

kulaklık iyi güzel memnunum da şu şarkı dinlerken ki bozulmaları aşamıyorum yahu...
hani çok yüksek kalite bi verim beklemiyorum da en azından bozulmalar olmasın istiyorum eski kulaklıkta eq falan ellememiştim hiç normal dinliyordum bu neden böyle yapıyor :/
Eski kulaklığının stok eq ayarı senin kulağına daha yatkındır veya alışmışsındır. Ben müzik dinlerken bi sorun görmedim sonuçta müzik kulaklığı değil ve o kadar gelişmiş müzik kulağım yok..

Geri