- Reaksiyon skoru
- 166
koltuğun kurulumunu yaptım hiç beğenmedim iade edebilir miyim hawk almayı düşünüyorum. Forumda birisi montaj yapınca iade olmuyor demişti
Son düzenleme:
ne alaka hocam demonte et belgeler ve kutudan çıkanlar sendeyse yolla gitsin illa kafana takılan bişey varsa müşteri hizmetlerini arakoltuğun kurulumunu yaptım hiç beğenmedim iade edebilir miyim hawk almayı düşünüyorum. Forumda birisi montaj yapınca iade olmuyor demişti
çok mantıksız ama hocam müşteri memnuniyeti ayağına milleti ...xDrive İade Politikası
xDrive olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Satın aldığınız ürünlerden memnun kalmadığınız durumlarda, aşağıdaki iade şartları geçerlidir:
1. İade Süresi
- Teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak ürün iadesi talebinde bulunabilirsiniz.
- İade talebiniz için bize [email protected] ve 0850 308 19 15 nolu telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.
2. İade Koşulları
- Ürün, orijinal kutusu, ambalajı ve tüm aksesuarları ile birlikte gönderilmelidir.
- Kurulumu yapılmış, kullanılmış veya hasar görmüş ürünler iade kapsamına alınmayacaktır.
- Hijyen açısından kişisel kullanım sonucu bozulma, deformasyon veya kirlenme olan ürünlerde iade kabul edilmez.
Kaynak: https://www.xdrive.com.tr/iade-politikalari
Evet Hawk bu konuda bir tık daha iyi. Açılmışta olsa kullanılmamış ürünü iade kabul etmektedir. Ama yinede arkadaşın müşteri hizmetleriyle görüşmesini öneriyorum.ne alaka hocam demonte et belgeler ve kutudan çıkanlar sendeyse yolla gitsin illa kafana takılan bişey varsa müşteri hizmetlerini ara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok mantıksız ama hocam müşteri memnuniyeti ayağına milleti ...
kurulum yapmadan oturmadan koltuğu nasıl test edicek insanlar
ya akıl mantık var ben bunu masanın üstüne koyup oturmayacağım nasıl oturayım başka türlü bu aradaEvet Hawk bu konuda bir tık daha iyi. Açılmışta olsa kullanılmamış ürünü iade kabul etmektedir. Ama yinede arkadaşın müşteri hizmetleriyle görüşmesini öneriyorum.
hawk yerine exvega tavsiyemdirkoltuğun kurulumunu yaptım hiç beğenmedim iade edebilir miyim hawk almayı düşünüyorum. Forumda birisi montaj yapınca iade olmuyor demişti
yani iade kabul olmaz mıxDrive İade Politikası
xDrive olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Satın aldığınız ürünlerden memnun kalmadığınız durumlarda, aşağıdaki iade şartları geçerlidir:
1. İade Süresi
- Teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak ürün iadesi talebinde bulunabilirsiniz.
- İade talebiniz için bize [email protected] ve 0850 308 19 15 nolu telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.
2. İade Koşulları
- Ürün, orijinal kutusu, ambalajı ve tüm aksesuarları ile birlikte gönderilmelidir.
- Kurulumu yapılmış, kullanılmış veya hasar görmüş ürünler iade kapsamına alınmayacaktır.
- Hijyen açısından kişisel kullanım sonucu bozulma, deformasyon veya kirlenme olan ürünlerde iade kabul edilmez.
sen müşteri hizmetlerini ara montajladığından bahsetmeyani iade kabul olmaz mı
hocam iade kabul olsun öncehawk yerine exvega tavsiyemdir
anlamazlar mısen müşteri hizmetlerini ara montajladığından bahsetme
bilmiyorum o kadar uğraşmazlar diye düşündüm söylesende bir şey değişmezhocam iade kabul olsun önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlamazlar mı
bencede aşırı saçma bir olay oturmadan koltuk nasıl test edilebilir kibilmiyorum o kadar uğraşmazlar diye düşündüm söylesende bir şey değişmez
hocam sence anlarlar mıxDrive İade Politikası
1. İade Süresi
2. İade Koşulları