Xdrive koltuk iadesi

panikadam11

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
166
koltuğun kurulumunu yaptım hiç beğenmedim iade edebilir miyim hawk almayı düşünüyorum. Forumda birisi montaj yapınca iade olmuyor demişti

Son düzenleme:

xDrive İade Politikası

xDrive olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Satın aldığınız ürünlerden memnun kalmadığınız durumlarda, aşağıdaki iade şartları geçerlidir:

1. İade Süresi

• Teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak ürün iadesi talebinde bulunabilirsiniz.
  • İade talebiniz için bize [email protected] ve 0850 308 19 15 nolu telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.

2. İade Koşulları

• Ürün, orijinal kutusu, ambalajı ve tüm aksesuarları ile birlikte gönderilmelidir.
  • Kurulumu yapılmış, kullanılmış veya hasar görmüş ürünler iade kapsamına alınmayacaktır.
  • Hijyen açısından kişisel kullanım sonucu bozulma, deformasyon veya kirlenme olan ürünlerde iade kabul edilmez.

Kaynak: https://www.xdrive.com.tr/iade-politikalari

koltuğun kurulumunu yaptım hiç beğenmedim iade edebilir miyim hawk almayı düşünüyorum. Forumda birisi montaj yapınca iade olmuyor demişti
ne alaka hocam demonte et belgeler ve kutudan çıkanlar sendeyse yolla gitsin illa kafana takılan bişey varsa müşteri hizmetlerini ara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xDrive İade Politikası

xDrive olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Satın aldığınız ürünlerden memnun kalmadığınız durumlarda, aşağıdaki iade şartları geçerlidir:

1. İade Süresi

• Teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak ürün iadesi talebinde bulunabilirsiniz.
  • İade talebiniz için bize [email protected] ve 0850 308 19 15 nolu telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.

2. İade Koşulları

• Ürün, orijinal kutusu, ambalajı ve tüm aksesuarları ile birlikte gönderilmelidir.
  • Kurulumu yapılmış, kullanılmış veya hasar görmüş ürünler iade kapsamına alınmayacaktır.
  • Hijyen açısından kişisel kullanım sonucu bozulma, deformasyon veya kirlenme olan ürünlerde iade kabul edilmez.

çok mantıksız ama hocam müşteri memnuniyeti ayağına milleti ...
kurulum yapmadan oturmadan koltuğu nasıl test edicek insanlar

ne alaka hocam demonte et belgeler ve kutudan çıkanlar sendeyse yolla gitsin illa kafana takılan bişey varsa müşteri hizmetlerini ara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok mantıksız ama hocam müşteri memnuniyeti ayağına milleti ...
kurulum yapmadan oturmadan koltuğu nasıl test edicek insanlar
Evet Hawk bu konuda bir tık daha iyi. Açılmışta olsa kullanılmamış ürünü iade kabul etmektedir. Ama yinede arkadaşın müşteri hizmetleriyle görüşmesini öneriyorum.

Evet Hawk bu konuda bir tık daha iyi. Açılmışta olsa kullanılmamış ürünü iade kabul etmektedir. Ama yinede arkadaşın müşteri hizmetleriyle görüşmesini öneriyorum.
ya akıl mantık var ben bunu masanın üstüne koyup oturmayacağım nasıl oturayım başka türlü bu arada
iade edilmeyen durumlarda bir şey yazmıyor iade koşullarında yazıyor anlayamadım
konu sahibi müşteri temsilcisini arasın montajladığını söylemesin bence uyanıklık gibi durabilir marka garanti ayağın milleti ayakta ..
bırakıyor

xDrive İade Politikası

1. İade Süresi

2. İade Koşulları

yani iade kabul olmaz mı

xDrive İade Politikası

1. İade Süresi

2. İade Koşulları

hocam sence anlarlar mı

Sök geldiği gibi paketle iade et. Alt kısmını çıkarmak biraz ölüm olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri