Demacia'lı Master Yi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,971
Kardolar başlıkta dediğim gibi spor için öneri lazım. Spora başladım 1 ay oldu yağlar büyük oranda gitti (maşAllah) fakat şimdi kas yapmaya odaklanmalıyım 100kg bir adamım protein alımı konusunda sıkıntım yok kardolar günde rahat 1kg et yiyebiliyorum Allah'a şükür (maşAllah). Bana ciddili kas yapabileceğim bir program önerisi yapar mısınız tecrübeliyseniz kardolar. Cidden bende kas olsun istiyorum kendimin kaslı halini merak ettiğim için spora başladım max 6 ayda kaslanmak istiyorum amacım dwayne johnson (the rock)-özgür özel-arnold-john cena-tuna tavus veya hakan fidan gibi olmak değil kardolar ama kaslı gözükeyim demek istediğim o kardolar. Birde salona 1250₺ ödüyorum fiyatı iyi mi yoksa yüksek mi? Salon ultra lüks falan değil kardolar ortalama yani ama eve yakın ondan oraya gidiyorum. Uzun lafın kısası kardolar 100kg yağ oranı ortalama bir adam 6 ayda nasıl kaslı olur ona göre program önerir misiniz? Her gün gitme imkanım da var kardolar gün gün program daha iyi olacaktır her gün giderim yani. Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.