Öneri Setup İçin Alınabilecek Şeyler Önerebilir Misiniz?

Genc0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
133
Merhaba setupu ufak tefek güzelleştirmek istiyorum az önce north bayou f80 aldım duvar paneli almak istiyorum ama temu dışında biyerde bulamıyorum temudan alsam çok uzun süre sonra getiriyorlar nerden bulabileceğimi bilen varsa söylesin 10 adet alıcam onun dışında neler yakışır söyler misiniz?

philips ambilight tarzı modüller var monitör arkasına ekrandaki ışığın aynısını yansıtıyor duvara onlar çok güzel oluyor.

Merhaba setupu ufak tefek güzelleştirmek istiyorum az önce north bayou f80 aldım duvar paneli almak istiyorum ama temu dışında biyerde bulamıyorum temudan alsam çok uzun süre sonra getiriyorlar nerden bulabileceğimi bilen varsa söylesin 10 adet alıcam onun dışında neler yakışır söyler misiniz?
duvar paneli atsana bana da linkini temu halini

duvar paneli atsana bana da linkini temu halini
Temuda yazınca birsürü çıkıyorda kara yolu ile gelen var eğer öyle geliyorsa 1 ay içinde geliyor araştırdım temu dışında başka yerde bulamadım duvar panelini ordan alıcam ama kara yolu ile değil bulursam atarım

Temuda yazınca birsürü çıkıyorda kara yolu ile gelen var eğer öyle geliyorsa 1 ay içinde geliyor araştırdım temu dışında başka yerde bulamadım duvar panelini ordan alıcam ama kara yolu ile değil bulursam atarım
elmas desenlileri mi diyon sen

Paneli hava yoluyla gönderen bulamadım mecbur kara yolu ile aldım 1 aya falan gelcek yanında neon led aldım o hava yolu ile geliyor 2 ürününde yorumları güzeldi inşallah zaman hızlı geçer :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri