Oyuncu koltuğu Hawk Gaming Chair

1 hafta önce hawk fab serisi aldım ayak kısmı baslıydı yazdım hawka yeni ayak gönderdi gelen ayakta paslı bir daha ayak gönderecekler bakalım ayrıca sağ kolçak bozuktu onuda yeni gönderdilerburdan kendin çıkarım yapıp alıp almayacağını düşünebilirsin rahat mı rahat koltuk 3-4 saat üstü oturamazsın ama

1 hafta önce hawk fab serisi aldım ayak kısmı baslıydı yazdım hawka yeni ayak gönderdi gelen ayakta paslı bir daha ayak gönderecekler bakalım ayrıca sağ kolçak bozuktu onuda yeni gönderdilerburdan kendin çıkarım yapıp alıp almayacağını düşünebilirsin rahat mı rahat koltuk 3-4 saat üstü oturamazsın ama
3-4 saat oturmam işten eve ya da okuldan eve gelince akşamları 1-2 saat oyun oynuyorum şuan ki kullandığım düz normal plastik sandalye çok ağrıtıyor belimi ayrıca o bahsettiğin durum genelinde mi var sence yoksa sana mı denk geldi bozuk olması vs.

3-4 saat oturmam işten eve ya da okuldan eve gelince akşamları 1-2 saat oyun oynuyorum şuan ki kullandığım düz normal plastik sandalye çok ağrıtıyor belimi ayrıca o bahsettiğin durum genelinde mi var sence yoksa sana mı denk geldi bozuk olması vs.
sağ kolçak sallanma sorununu başka forumlarda gördüm özellikle sağ kolçakta ayak kısmı bana özel sanırım

Bende geçen ay aldım hawk fab bende sorunsuz geldi. Şans işi olabilir. 3 saat ve üstünde biraz popiş ağrıyabilir

15li plus kullanıyorum saatlerce oturuyorum gayet rahat,tek sorunu kolçaklar sağa sola dönmüyor.
hocam ben baktım 15li plus bi kumaş bi de deri hali var benim baktığım kumaş modelinde 2d koçak var yukarı aşağı sağa sola dönüyor yani linkini de bırakayım ben mi yanlş baktım acaba en son 15li plusa kara verdim gibi kumaş modeline

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri